I Hvilke Byer Afholdes Euro

Indholdsfortegnelse:

I Hvilke Byer Afholdes Euro
I Hvilke Byer Afholdes Euro

Video: I Hvilke Byer Afholdes Euro

Video: Oceana - Endless Summer (Official Video UEFA EURO 2012) Director's Cut 2022, December
Anonim

Euro er fodboldmesterskabet blandt europæiske lande, der afholdes hvert 4. år i UEFA-regi. Dette er den tredje turnering, hvis sidste del afholdes af to lande i fællesskab. Den første var Europamesterskabet i 2000. Belgien og Holland blev dets ejere. Den anden blev afholdt i Østrig og Schweiz i 2008. Denne gang i 2012 afholdes kampene i Ukraine og Polen.

I hvilke byer afholdes Euro 2012
I hvilke byer afholdes Euro 2012

Instruktioner

Trin 1

Mesterskabet afholdes fra 8. juni til 1. juli 2012. Dette vil være den sidste turnering, hvor 16 hold deltager i finalen. Ved det næste mesterskab, der afholdes i 2016 i Frankrig, er der 24 af dem.

Trin 2

Uafgjort til de kvalificerende spil til EM 2012 fandt sted den 7. februar 2010 i Warszawa. For første gang blev der anvendt et nyt klassificeringssystem for landshold baseret på resultaterne af verdensmesterskabet i 2006, verdensmesterskabet i 2010 og Euro 2008. Landsholdene - i alt 51 hold - blev opdelt i grupper. Som et resultat deltager 9 vindere og det bedste hold blandt vinderne på 2. pladsen i Euro 2012-finalen.

Trin 3

Fire yderligere nationale hold fik denne ret som et resultat af sejr i slutspillet. De blev afholdt mellem de resterende 8 hold, der tog 2. pladsen i deres grupper. Således blev 16 hold identificeret. Polen og Ukraine er arrangørerne af turneringen. Tyskland, Rusland, Italien, Frankrig, Holland, Grækenland, England, Danmark, Spanien, Schweiz, Kroatien, Tjekkiet, Irland, Portugal - hold, der har bestået det kvalificerende valg.

Trin 4

Kampene afholdes i 8 byer. I Ukraine er disse Kiev, Donetsk, Kharkov, Lvov; i Polen - Warszawa, Gdansk, Poznan, Wroclaw. Åbningen af ​​mesterskabet finder sted i Warszawa, afslutningen - i Kiev.

Trin 5

Lodtrækningen til Euro 2012 blev afholdt den 2. december 2011 på det nationale palads for kultur og kunst i Ukraine i Kiev. Som et resultat blev 4 grupper af hold identificeret. Gruppe A - Polen, Grækenland, Rusland, Tjekkiet. Gruppe B - Holland, Danmark, Tyskland, Portugal. Gruppe C - Spanien, Italien, Irland, Kroatien. Gruppe D - Ukraine, Sverige, Frankrig, England. Den første kamp i mesterskabet finder sted den 8. juni mellem de nationale hold i Polen og Grækenland i Warszawa. Russerne i gruppespillet i mesterskabet spiller deres første kamp den 8. juni med det tjekkiske hold i Wroclaw. De næste spil - 12. juni med polakkerne, 16 med grækerne - afholdes i Warszawa.

Populær af emne.