I Hvilke Byer Afholdes Fodbold-EM

I Hvilke Byer Afholdes Fodbold-EM
I Hvilke Byer Afholdes Fodbold-EM

Video: I Hvilke Byer Afholdes Fodbold-EM

Video: Sådan blev Newcastle verdens rigeste fodboldklub 2022, November
Anonim

Europamesterskabet er en af ​​de mest spændende fodboldbegivenheder i verden. Mange lande kæmper for retten til at være vært for den, den sidste fase af Euro 2012 vil blive afholdt i Polen og Ukraine - anvendelsen af ​​disse lande vandt i 2007. De sidste etappekampe spilles fra 8. juni til 1. juli 2012.

I hvilke byer afholdes det europæiske fodboldmesterskab 2012
I hvilke byer afholdes det europæiske fodboldmesterskab 2012

16 hold deltager i gruppespillet i finalen i Euro 2012: Polen, Rusland, Grækenland, Tjekkiet (Gruppe A), Holland, Tyskland, Portugal, Danmark (Gruppe B), Spanien, Italien, Kroatien, Irland (Gruppe C) og Ukraine, England, Sverige, Frankrig (gruppe D).

Da retten til at være vært for mesterskabet blev vundet af en ansøgning fra to lande, vil kampene blive afholdt både i Polen og i Ukraine. Åbningskampen mellem holdene i Polen og Grækenland finder sted den 8. juni i Warszawa på National Stadium. Samme dag finder en kamp mellem holdene i Rusland og Tjekkiet sted i byen Wroclaw på bystadionet.

Den 9. juni finder to kampe sted i gruppe B: det nederlandske landshold spiller med det danske hold, kampen afholdes i Kharkiv på Metalist-stadionet. Samme dag i Lviv (Arena Lviv stadion) finder en kamp mellem landsholdene i Tyskland og Portugal sted.

Den 10. juni vil kampene blive afholdt i gruppe C, på PGE Arena i Gdansk vil de prøve at finde ud af, hvem der er stærkere, landsholdene i Spanien og Italien og på bystadionet i Poznan, holdene i Irland og Kroatien mødes i duel. Den 11. juni mødes holdene i gruppe D - de nationale hold i Frankrig og England - i Donetsk på Donbass Arena. I Kiev, på det olympiske stadion, vil fodboldhold i Ukraine og Sverige konkurrere mod hinanden.

Den 12. juni på Wroclaw City Stadium finder der en kamp mellem yderligere to hold i gruppe A - Grækenland og Tjekkiet. I Warszawa mødes hold fra Rusland og Polen i en duel. Den 13. juni finder en gruppe B-kamp sted i Lviv, hvor holdene i Danmark og Portugal mødes. Samme dag vil hold fra Tyskland og Holland konkurrere i Kharkov.

Den 14. juni mødes holdene i gruppe C - Italien og Kroatien i Poznan. Yderligere to hold fra denne gruppe, Spanien og Irland, spiller i Gdansk. Den 15. juni mødes holdene i gruppe D - Sverige og England i Kiev. Kampen mellem landsholdene i Ukraine og Frankrig finder sted i Donetsk.

De sidste kampe i gruppe A afholdes den 16. juni. Nationale hold i Tjekkiet og Polen mødes i Wroclaw. I Warszawa vil fans være i stand til at se konfrontationen mellem holdene i Rusland og Grækenland.

Den 17. juni afholdes de sidste kampe i gruppe B. Landsholdene i Portugal og Nederlandene mødes i Kharkiv. Holdene i Danmark og Tyskland vil ordne tingene i Lviv. De sidste kampe i gruppe C finder sted den 18. juni. Holdene fra Kroatien og Spanien mødes i Gdansk. Landsholdene i Italien og Irland kæmper i Poznan.

Gruppespillet til EM slutter den 19. juni med kampe mellem holdene i gruppe D. Holdene i England og Ukraine mødes i Donetsk og holdene i Sverige og Frankrig i Kiev.

Kvartfinalen spilles den 21.-24. Juni. Vinderen af ​​gruppe A møder det andetplacerede hold i gruppe B den 21. juni i Warszawa. Lederen af ​​gruppe B kæmper mod det andetplacerede hold i gruppe A. den 22. juni i Gdansk. det andetplacerede hold i Donetsk den 23. juni i gruppe D. Og den 24. juni i den sidste kvartfinalekamp i Kiev blev vinderen af ​​gruppe D og holdet der blev det andet i gruppe C.

Den første semifinalekamp finder sted den 27. juni i Donetsk. Anden 28. juni i Warszawa. Vinderne af semifinalerne kæmper om titlen som europamester den 1. juli i Kiev.

Populær af emne.