Hvad Truer Med Afholdelsen Af de Olympiske Vinterlege I Rusland

Indholdsfortegnelse:

Hvad Truer Med Afholdelsen Af de Olympiske Vinterlege I Rusland
Hvad Truer Med Afholdelsen Af de Olympiske Vinterlege I Rusland

Video: Hvad Truer Med Afholdelsen Af de Olympiske Vinterlege I Rusland

Video: Hvad Truer Med Afholdelsen Af de Olympiske Vinterlege I Rusland
Video: 【生放送】ロケット墜落が表す中国の無法者っぷり。東京オリンピック賛否激突、その他、バッタと三峡ダムなども 2023, Oktober
Anonim

Under forberedelserne til vinter-OL 2014 i Sochi var der mere end én gang en trussel om afbrydelse af begivenheden. Et af de største problemer, der kan forstyrre legene, er i øjeblikket truslen om terrorangreb.

Hvad truer med afholdelsen af de olympiske vinterlege i Rusland
Hvad truer med afholdelsen af de olympiske vinterlege i Rusland

Planlæg afbrydelser og beskyldninger fra andre stater

Et af de første problemer, der opstod som forberedelse til de olympiske lege i Sochi, var afbrydelsen af byggeplanerne og den uudviklede infrastruktur i regionen, men situationen stabiliseredes takket være den russiske præsident Vladimir Putins handlinger og den kommission, han oprettede til forberedelsen. og afholdelse af de olympiske og paralympiske lege 2014.

I august 2013 opstod der en konflikt med regeringen i en række lande, der anklagede de russiske myndigheder for at "skræmme seksuelle mindretal" som følge af vedtagelsen af en særlig lov mod dem. Der blev fremsat forskellige udsagn, især af Barack Obama, om at Rusland for at bevare konkurrenceånden skal udelukke diskriminerende holdninger til seksuelle mindretal og atleter med ikke-traditionel seksuel orientering.

Efter hans opfattelse vil de fleste lande støtte ham, at konkurrenternes seksuelle orientering ikke skal have betydning. Nogle repræsentanter for udenlandske seksuelle mindretal har allerede meddelt, at de forbereder specielle protester mod de olympiske lege i Sochi.

Trussel om terrorangreb

I dag, på Sochi-territoriet, hvor de olympiske vinterlege 2014 bliver afholdt, er truslen om terrorhandlinger tilbage, hvis kilde er terrorister fra Nordkaukasus. Samtidig forsikrer regeringen om, at de kommende olympiske lege vil være den sikreste sportsbegivenhed.

Sikkerhed på himlen vil blive sikret af droner, og højhastighedsbåde vises på siden af havet. De tilsvarende specialtjenester er allerede i gang med at forberede sikkerhedsforanstaltninger direkte på stedet. Ikke desto mindre hævder efterretningsanalytikere, at der er behov for yderligere beskyttelse mod primitive eksplosive enheder.

En åben trussel mod Rusland blev annonceret af den saudiske prins Bandar Bin Sultan, der hævder, at en tredje verdenskrig kan begynde i den nærmeste fremtid. Under et møde med Vladimir Putin i august truede han med at "løsne hænderne" på tjetjenske terrorister, hvis Rusland ikke overgav Syrien. Denne information om trusler mod Rusland og de olympiske faciliteter er bekræftet af den libanesiske avis Al-Safir.

Anbefalede: