Rusland - Sydkorea: Hvad Publikum Så I Cuiaba

For mange russiske fodboldfans startede verdensmesterskabet først først den 17. juni, da det russiske landshold kom ind på banen i den brasilianske by Cuiaba for at spille deres første kamp mod Sydkorea. Det var det sidste spil i første runde i N.

Rossiya - Koreya_

For russiske fodboldfans viste spillet sig at være meget nervøst og anspændt, og neutrale fans keder sig ærligt på tribunen. Kampen begyndte meget langsomt. Måske forhindrede varmen, der hersker på banen, spillerne i at vise deres fulde angrebspotentiale. Du kan dog ikke bebrejde alt vejret.

Efter de første kampe i alle verdensmesterskaberne kan det konkluderes, at holdene er opdelt i meget dygtige, dygtige og svage. Det er vanskeligt for en neutral seer at sige, hvilken gruppe der skal klassificere Rusland og Sydkorea. Det er dog værd at nævne, at tilskuerne på tribunerne og ved fjernsynene forventede mere. Spillet var ikke en rigtig fodboldfest og fest. Der var strengt arbejde på banen, spillerne gav al deres styrke, men begge hold lykkedes ikke at skabe i første halvleg. Sjældne langskud, krydsninger fra sættet bragte ikke det ønskede resultat til den ene eller den anden. Som et resultat brændte triste nuller på resultattavlen ved pausen.

Efter pausen steg tempoet ikke. Det første farlige slag mod målet blev foretaget af russerne. Den sydkoreanske målmand parrede bolden efter at være sparket ud af feltet. Koreanerne svarede naturligt. Igor Akinfeev kæmpede for at ramme bolde efter stærke langtrækkende strejker. Det ser ud til, at intet foregik det russiske landsholds problemer, men i det 68. minut leverer Lee Kyung Ho endnu en langtrækkende strejke, og målmanden for det russiske landshold begår en uhyrlig fejltagelse. Bolden glider ud af Akinfeevs hænder og krydrer forræderisk mållinjen. Koreanerne tog 1 - 0.

Det russiske landshold blev mere aktiv efter det indrømmede mål. Russerne begyndte at angribe med stort ønske. Det er muligt, at udskiftninger efter 60 minutter spillede en vigtig rolle i kampen. Dzagoev og Kerzhakov dukkede op på banen. Det var de, der måtte påtage sig byrden af lederskab i det russiske holds angribende impulser. Heldigvis fungerede udskiftningerne.

På 74 minutter sammenligner Kerzhakov resultatet efter at have ramt Dzagoev og stress og jag i målmandens. 1 - 1 - Russiske fans føler sig bedre. Først derefter så publikum russernes virkelige ønske om at gå fremad. Imidlertid kunne de ikke score endnu et mål. Det skal indrømmes, at russernes angreb manglede intelligens, kreativitet og dygtighed.

Mødets slutresultat - 1 - 1. Denne lodtrækning blev den tredje i turneringen. Rusland og Sydkorea vinder et point hver og er bundet til 2. og 3. plads i gruppe H, hvilket giver ledelsen af det belgiske landshold.