Skelet

Skelet
Skelet
Anonim

Denne sport blev kendt tilbage i det fjerne sekstende århundrede. Oprindeligt kaldet kælken, skelettet gennemgik en lang udvikling og blev i 1928 præsenteret under sit moderne navn ved de olympiske vinterlege II i St. Moritz, Schweiz.

Skelet
Skelet

Historien om denne sport er meget interessant. Men dets funktioner er også interessante, da det er fascinerende og individuelt i alt. Denne sport er en af de farligste sportsgrene. På trods af den korte eksistens af denne sport lagde mange fremtrædende atleter hovedet på den.

Skelet er en sport, hvis essens er at køre en atlet på en isrenner på en kane, liggende på maven: atleten ligger først på slædehovedet og ruller ned ad bjerget, og derefter finder selve racingprocessen sted - med glider, skråninger, dødbringende sving. Taxa foregår ved hjælp af specielle pigge på støvlerne.

Spillets regler er meget enkle - kom først i mål. Fra i dag er der to skeletter. Det første skelet er lokalt, holdes kun på et af landenes område, og det andet er det olympiske.

Ved konkurrencen blev der indført forskellige regler, takket være hvilke forskellige traumatiske situationer kan undgås. Vægtkategorierne for både mænd og kvinder blev således bestemt. For kvinder er den maksimale vægtkategori halvfems kilo, for mænd - hundrede og femten. Derudover blev forskellige parametre for afstanden, slædens hastighed og meget mere bestemt.

image
image

Denne sport udvikler en persons fysiske kvaliteter, hans sind, hurtige reaktion på en ændring af miljøet. Fysisk styrker en person sin krop, takket være hvilken han kan regulere afstanden på banen. Mentalt udvikler en person udholdenhed, som hjælper ham med at udholde vanskelighederne ved høj hastighed, frygtløshed, fordi ikke alle mennesker kan udholde en flyvning med sådanne hastigheder og vise den nødvendige hastighed af reaktion på en ændring i miljøet, fordi skråningerne er hurtige erstattet af fald, og en person under disse vanskelige forhold skal manøvrere hurtigt for ikke at gå under.

Denne sport er af interesse for mange atleter i forskellige rækker. Men ikke alle risikerer at gøre det. Fordi denne sport er fyldt med mange farer og vanskeligheder, gennem hvilke atleten skal passere og først gå i mål.

Anbefalede: