Alexander Tretyakov Tog Olympisk Guld I Skelet

Alexander Tretyakov Tog Olympisk Guld I Skelet
Alexander Tretyakov Tog Olympisk Guld I Skelet

Video: Alexander Tretyakov Tog Olympisk Guld I Skelet

Video: Alexander Tretyakov Tog Olympisk Guld I Skelet
Video: Skeleton - Men's Heats 3 & 4 - Alexander Tretiakov Wins Gold | Sochi 2014 Winter Olympics 2023, December
Anonim

Alexander Tretyakov blev den bedste skeletatlet, således bragte han det russiske hold til tredjepladsen i holdkonkurrencen.

Alexander Tretyakov er den bedste i skelet
Alexander Tretyakov er den bedste i skelet

Lørdag (15. februar 2014) var en stor dag for russiske fans. På denne dag var det russiske landshold i slutningen af dagen i stand til straks at rejse sig til tredjepladsen efter syvende i medaljestillingen. Denne begivenhed blev stort set hjulpet af den guldmedalje, der blev modtaget sent om aftenen i mænds skelet. På Sanki rodel- og bobslædebane kæmpede tre russiske atleter om olympiske medaljer på én gang: Alexander Tretyakov, Sergei Chudinov og Nikita Tregubov.

Hovedkampen om det første sted udfoldede sig mellem den lettiske og russeren. Allerede i slutningen af den første dag i konkurrencen vandt Ruslands repræsentant i næsten et sekund og satte en track record. Fejlen skete kun under det tredje løb, da Tretyakov lavede en lille fejltagelse og lod den lettiske atlet Martins Dukurs gå videre. Men ifølge resultaterne af fire løb viste Alexander Tretyakov den bedste tid - 3 minutter 44, 29 sekunder og derved sikrede sig et guldpod i OL.

Det er værd at bemærke, at Alexander Tretyakov allerede har spillet med succes for det russiske landshold i Vancouver, hvor han med succes blev en bronzemedalje. Efter den olympiske sejr blev han den første skeletatlet, der også er verdensmester. De to andre russiske atleter kom ind i top seks og indtog femte og sjette pladser og gentog resultatet af kvindernes skelethold.

Anbefalede: