Sådan Køber Du Billetter Til OL-åbningsceremonien

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Billetter Til OL-åbningsceremonien
Sådan Køber Du Billetter Til OL-åbningsceremonien

Video: Sådan Køber Du Billetter Til OL-åbningsceremonien

Video: Sådan Køber Du Billetter Til OL-åbningsceremonien
Video: Олимпийская церемония открытия Сочи 2014 года 2024, Kan
Anonim

OL i Sotji finder sted fra 7. til 12. februar 2014. Jo tættere på denne dato, jo flere mennesker begynder at tænke på at deltage i specielle begivenheder og konkurrencer. I oktober 2013 blev billetter til åbningen af de olympiske vinterlege solgt.

Sådan køber du billetter til OL-åbningsceremonien 2014
Sådan køber du billetter til OL-åbningsceremonien 2014

Hvem sælger billetter til OL?

Officielt håndteres salget af billetter til OL af en organisationskomité, der er oprettet specielt til arrangementet. Dets hovedkontorer er beliggende i Moskva og Sochi. På organisationskomiteens officielle hjemmeside kan du købe billetter til konkurrencen og åbningsceremonien.

Udover onlinebutikken kan billetter købes i billetkontoret på Moskva stadioner. Det er bedre at finde ud af om deres tilgængelighed på forhånd. Faktum er, at billetter ankommer til billetkontoret i flere faser, og ved ankomsten er de muligvis ikke nødvendige.

Hvordan køber man billetter til åbningsceremonien til de olympiske vinterlege i Sochi?

Processen med at bestille billetter via den olympiske organisationskomités officielle hjemmeside finder sted i to faser. Den første er registrering på portalen. Ud over navn, efternavn, pasdata skal du angive en e-mail-adresse. Det modtager et brev med en kode, der giver dig mulighed for at købe billetter i onlinebutikken. Den anden er bestilling og køb af billetter. Der er en nuance her. Du kan kun betale for pladser med et VISA-kort opnået på Den Russiske Føderations område. Indtast kortnummeret i specialfeltet, og angiv den trecifrede kode ved siden af det, som du finder på bagsiden ud for signaturen. Disse tal giver det elektroniske system mulighed for at afskrive det krævede beløb fra din konto.

Kun russiske statsborgere kan købe billetter via hjemmesiden. Alle andre har brug for at kontakte et af billetkontorerne, der er placeret i mere end halvtreds lande rundt om i verden. Deres nøjagtige liste samt adresser og telefonnumre findes på organisationskomiteens hjemmeside.

For de mest populære sportsgrene - kunstskøjteløb og hockey - er der en begrænsning for salg af billetter "enhånds". Der kan maksimalt købes fire pladser. Dette blev gjort for at udelukke køb af billetter og deres videresalg af spekulanter.

Levering af billetter til åbningsceremonien for de Olympiske lege i Sochi

Når du har købt billetter til åbningen på organisationskomiteens websted, kan du bestille levering til enhver by i Rusland. For at gøre dette skal du angive adressen, hvor du vil modtage dem, når du bestiller. Denne service betales. For at undgå unødvendige udgifter kan billetter afhentes på egen hånd inden starten af konkurrencen på et af billetkontorerne ved indgangen til de olympiske spillesteder i Sochi.

Anbefalede: