Sådan Får Du En Mester I Sport

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Mester I Sport
Sådan Får Du En Mester I Sport

Video: Sådan Får Du En Mester I Sport

Video: Lose Belly Fat But Don't Do These Common Exercises! (5 Minute 10 Day Challenge) 2022, December
Anonim

En mester i sport er det mellemliggende og ret opnåelige mål forfulgt af de fleste mennesker, der kommer til store sportsgrene. Hvilken succes skal du opnå for at få den eftertragtede mester i sportsbadge?

Sådan får du en mester i sport
Sådan får du en mester i sport

Instruktioner

Trin 1

Vælg først den sport, som du vil have succes i. Det er værd at vælge det afhængigt af køn, alder, antropometriske data og dine hobbyer. Hvis du er forvirret over, hvilken sport du skal vælge, og du virkelig ønsker at blive mester, kan du vælge styrkeløft til en ændring. Det er ikke let at opfylde mesteren inden for sportsstandard i kraftløftning, men med korrekt udholdenhed og gode antropometriske data (brede skuldre og bryst, ikke meget lange lemmer i forhold til torso), er det meget muligt, da du kan forsynes med god teknik i enhver styrkeløftklub.

Trin 2

Vælg en sportsklub, hvor du vil øve dig, i det mindste gennem en søgning på Internettet, men det er bedre at bruge råd fra venner, der allerede har en vis erfaring i denne sport. Dette er ikke ligefrem det vigtigste skridt, men hvis der ikke er personer med karakterer over CCM i din valgte klub, og der kun er en eller to af dem, kan du muligvis ikke opfylde den eftertragtede standard.

Trin 3

Opbyg et forhold til din coach og følg hans instruktioner og råd. Selvfølgelig træner mange uden tilsyn af en træner, lærer teknikken og vælger træningsprogrammer ved hjælp af bøger, magasiner eller ved hjælp af forskellige temafora. Men hvis du har en god, erfaren mentor, vil det være meget lettere for dig at levere stød og også undgå skader.

Trin 4

Deltag i styrkeløftkonkurrencer. Konkurrencer på forskellige niveauer hjælper dig med at få den erfaring, du har brug for for at opfylde Master of Sports-standarden. Husk, at mesteren af ​​sportsstandard kan opfyldes i konkurrencer, mens du overholder en række betingelser. I kraftløftning afhænger for eksempel standarder af din egen vægt og den vægt, du løfter i tre øvelser (bænkpres, squat, deadlift).

Trin 5

Du kan opfylde master i sportsstandard ved territoriale og endelige konkurrencer i republikansk skala, åbne mesterskaber i Moskva og Skt. Petersborg (med deltagelse af mindst 5 regioner, territorier og republikker). Du kan også gøre dette på russiske turneringer afholdt af Federation of Powerlifting (Power Eventing) i Rusland med deltagelse af repræsentanter for mindst 5 regioner, territorier, republikker og mindst 10 deltagere i hver strøm, underlagt selektiv dopingkontrol.

Standarder for mænd
Standarder for mænd

Populær af emne.