Ellipsoid Er En Effektiv Træner

Indholdsfortegnelse:

Ellipsoid Er En Effektiv Træner
Ellipsoid Er En Effektiv Træner

Video: Ellipsoid Er En Effektiv Træner

Video: Ellipsoid Er En Effektiv Træner
Video: Как похудеть с помощью эллиптического тренажера 2023, December
Anonim

Elliptiske undervisere er en ny type undervisere, der sammenlignes med deres løbebånd i effektivitet, men som ikke har deres største ulempe - stødbelastninger, som er kontraindiceret for mange. Den elliptiske træner giver mulighed for både styrke- og konditionstræning.

Ellipsoid er en effektiv træner
Ellipsoid er en effektiv træner

Egenskaber ved ellipsoiden

Den elliptiske træner giver dig mulighed for samtidig at engagere alle større muskelgrupper, mens belastningen på dem fordeles jævnt.

Når du træner på en ellipsoid, udsættes du ikke for stødbelastninger, hvilket betyder, at der ikke er nogen skadelig virkning på leddene, og på grund af problemer med leddene er nogle nødt til at opgive træning på simulatorer.

Ben og arme under lektionen bevæger sig i en enkelt rytme langs en elliptisk bane. Talrige undersøgelser viser, at det er netop disse bevægelser, der udvikler musklerne mest harmonisk.

Elliptiske undervisere er udstyret med en computer, der giver dig mulighed for at overvåge belastningen og dine resultater.

På en elliptisk træner kan du bevæge dig både fremad og bagud, hvilket giver dig mulighed for at bruge flere muskler.

Selvom du indstiller en høj belastning, vil det være behageligt at udføre øvelserne, da træning på denne simulator giver en meget usædvanlig og behagelig følelse af at flyve.

Klasser på en ellipsoid hjælper med at normalisere vægten, styrke det kardiovaskulære og åndedrætssystem, styrke næsten alle muskelgrupper: arme, ben, skuldre, ryg, bryst, bagdel. Effektiviteten af ellipsoider bekræftes af talrige positive anmeldelser fra atleter, trænere og almindelige elskere af en sund livsstil.

Typer af elliptiske undervisere

Der er mekaniske, elektromagnetiske og magnetiske ellipsoider.

Mekaniske simulatorer har en lav pris, de fungerer kun på grund af energien fra menneskelig bevægelse, det vil sige de behøver ikke energi til at fungere. På samme tid kan du på en sådan simulator aldrig opnå tilstrækkelig glat bevægelse.

Magnetiske trænere har et magnetisk bremsesystem, hvorved bevægelserne er meget glattere. Magnetiske ellipsoider laver ikke støj i modsætning til mekaniske.

Elektromagnetiske simulatorer er dyre, men de har mange fordele: de giver dig mulighed for nøjagtigt at indstille belastningen, ikke lave støj, køre jævnt og få strøm.

Elliptiske trænere skal vælges i henhold til vægten af den praktiserende læge, da nogle af dem ikke kan modstå meget vægt.

Ellipsoider er overdimensionerede simulatorer, så der er foldbare modeller, der passer til små lejligheder.

Klasser om den elliptiske træner

Håndlisterne på ellipsoiden kan være bevægelige, eller de kan gøres stationære, så belastningen kan justeres.

Den elliptiske træner giver dig mulighed for at ændre belastningsretningen. Så med en lige kropsposition fordeles belastningen jævnt, hvis du bevæger dig tilbage, vil hovedbelastningen falde på bagdel og hofter, hvis du bevæger dig tilbage, vil belastningen skifte til lægmuskler og quadriceps, og hvis du læner dig tilbage vil belastningerne være meget mere intense.

En god elliptisk træner leveres med forudinstallerede programmer til mennesker med forskellige fysiske evner.

Anbefalede: