Slankende Bøjle. Hvor Effektiv Er Den?

Indholdsfortegnelse:

Slankende Bøjle. Hvor Effektiv Er Den?
Slankende Bøjle. Hvor Effektiv Er Den?

Video: Slankende Bøjle. Hvor Effektiv Er Den?

Video: Slankende Bøjle. Hvor Effektiv Er Den?
Video: Jeg tabte 23 kg med den 1. handicapgruppe ifølge Mironevich-metoden! Tatyana historie 2024, Kan
Anonim

Rammen er et af de mest overkommelige hjemmetræningsudstyr. Men ikke alle ved, hvordan de skal bruges korrekt, spænd ryggen under rotation og få visse sundhedsmæssige problemer. Men når det gøres korrekt, er rammen meget effektiv til at forme en smal talje.

Slankende bøjle. Hvor effektiv er den?
Slankende bøjle. Hvor effektiv er den?

Effektiviteten af korrekt træning

Den korrekte position for rotation af bøjlen forudsætter, at benene er sammen (knæene let bøjede), armene til siderne (forlænget parallelt med gulvet), og ryggen er lige. Spred ikke dine ben brede, for i dette tilfælde benes bagdel og hofter til arbejdet, hvilket forstyrrer udførelsen af en lille cirkel direkte med taljen, hvilket betyder, at det forstyrrer træningen af musklerne i midten af kroppen.

Alle bevægelser under rotationen af bøjlen skal være rytmiske, rolige og regelmæssige. Skubning kan skade din ryg. Du skal ikke bevæge dig frem og tilbage, men med uret i en kontinuerlig bevægelse. Desuden skal amplituden være minimal. Du skal kun dreje med taljen, resten af kroppen er så ubevægelig som muligt.

Det er bedst at dreje rammen på tom mave. Det tilrådes at gøre vejrtrækningsøvelser inden det, hvilket hjælper med at slippe af med luft i underlivet. Åndedrætsgymnastik kan være absolut.

For at få den bedste effekt er det bedst at vride bøjlen i tyve minutter hver dag. Ud over at styrke og stramme mavemusklerne fremmer det udviklingen af koordination, forbedrer tarmfunktionen og udvikler rytmeopfattelse.

Efter at have drejet bøjlen skal du udføre stræknings- og muskelafslapningsøvelser for at forbedre resultaterne. En af de bedste muligheder er den dynamiske solhilsningssekvens i yoga.

Hvordan supplerer jeg øvelserne?

Hvis du under vridningen af bøjlen desuden vil stramme dine hænder og holde dem parallelt med gulvet så længe som muligt, på en ganske kort tid vil du slippe af med overskydende fedtmasse i problemområder. Prøv at dreje armene, når du drejer rammen, så dine håndflader vender mod loftet. Selv to til tre minutter af denne statiske øvelse dagligt vil give imponerende resultater om få uger.

Sørg for at spænde mavemusklerne, mens du roterer bøjlen. Glem ikke ordentlig vejrtrækning. Træk vejret jævnt, ikke dvæle ved udåndingen. Korrekt vejrtrækning er vigtig under enhver sportsaktivitet.

For at få mere imponerende resultater, overvej at bruge en vægtet ramme. Det er lidt sværere at rotere, men resultatet er bedre.

Prøv ikke at se tv, mens du roterer rammen, dette hjælper naturligvis med at fordrive tiden, men distraherer fra den korrekte udførelse af bevægelser. Under træningen skal du koncentrere dig om de muskler, du arbejder på.

Anbefalede: