Gå Ned I Vægt Med En Cykel

Gå Ned I Vægt Med En Cykel
Gå Ned I Vægt Med En Cykel

Video: Gå Ned I Vægt Med En Cykel

Video: Jeg tabte 23 kg med den 1. handicapgruppe ifølge Mironevich-metoden! Tatyana historie 2022, December
Anonim

Næsten enhver form for udendørs aktivitet kan omdannes til en fitnessaktivitet. For eksempel er en cykel en vidunderlig menneskelig opfindelse. Ved at cykle kan du tabe meget hurtigt. Og naturligvis kan udendørsaktiviteter aldrig sammenlignes med at træne derhjemme eller endda i gymnastiksalen.

Forbedre sundheden og tabe dig med en cykel
Forbedre sundheden og tabe dig med en cykel

Hvad giver en cykel? Dette er en fantastisk måde at tabe sig på. Med sin hjælp brænder det op til 450 kcal i timen, det bringer hofter, balder i form, og med hyppige stigninger op ad bakke strammer det maven. Plus forbedrer sundhed og udholdenhed.

Hvordan træner jeg? Tving dig selv til at rulle hårdt og skubbe hårdt på pedalerne. Kun til dette behøver du ikke asfalt, men en ujævn vej, hvor du ved inerti ikke kan køre i lang tid. Cyklen er meget skånsom mod leddene, og du kan køre i to eller tre timer.

Funktioner. Selv de enkleste moderne cykler er udstyret med gear. Skift dem, så du pedaler ofte og ikke er anstrengt. Dette er nøglen til dine knæers sundhed. Hvis kroppen begynder at svulme op, eller der ikke er nogen styrke til at træde op ad bakken, er det okay, gå til fods, før din hest bag rattet.

Populær af emne.