Hvordan Man Bliver Atlet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bliver Atlet
Hvordan Man Bliver Atlet
Anonim

Officielt inkluderer atletik 5 sportsdiscipliner, men løb er det mest populære blandt dem. Jumping, all-around og pusher sport praktiseres relativt sjældent af amatører. For nylig vinder løbsløb popularitet.

Hvordan man bliver atlet
Hvordan man bliver atlet

Instruktioner

Trin 1

Grundlaget for atletik kører. Jogging kan foregå i åbne stadioner, arenaer, på gangstier, i hårdt terræn og endda på motionsmaskiner. Generelt kan passende træningsforhold findes næsten overalt. Der er også mere end nok amatørkonkurrencer, hvor du kan deltage "for dig selv" - interskole- og interuniversitetsløb, by- og regionale konkurrencer, forskellige konkurrencer, der er tidsbestemt til en sportsferie.

Trin 2

Fysisk kondition alene er ikke nok til at udmærke sig ved at løbe. Taktisk viden er også nødvendig: Du kan løbe hele afstanden bag rivalernes ryg og i målstregen tage et kraftigt spring eller kæmpe for lederskab og lede deltagerne fra starten. Normalt giver træneren taktiske råd, baseret på afdelingens individuelle karakteristika, og han lærer også, hvordan man korrekt fordeler kræfter over hele afstanden.

Trin 3

Det skal også forstås, at metoden til træning for korte afstande er meget forskellig fra metoden for træning for lange afstande, så atleten skal vælge en specialisering. Ligesom i enhver sport indser en person, der er involveret i løbet af tiden, om han vil forblive en amatør eller prøve at blive professionel. Professionel sport kræver mere træningstid og energi, flere investeringer i korrekt ernæring, udstyr og rejser til konkurrencer.

Trin 4

Hvis valget er mellem spring, forhindring, gå, kaste eller all-around, skal du ikke kun styres af personlige præferencer, men også af coachens mening samt fysiske data. Spring er for eksempel mere velegnet til langbenede og høje mennesker. Magre og korte friidræts atleter er mere tilbøjelige til at opnå succes med at løbe på mellemlang og kort afstand. Veludviklet muskulatur er en forudsætning for valget af at skubbe og kaste discipliner. For fans af holddiscipliner inden for atletik er der stafetløb og orienteringskonkurrencer.

Trin 5

I løbebane blev afstanden sat til 110 m, og forhindringernes højde var 106,7 cm. For kvinder blev afstanden reduceret til 100 m, og barrierernes højde blev reduceret til 84 cm. Langt størstedelen af atleter, der opnåede høje resultater i forhindringer, var høje mennesker med høj hastighed, fremragende fleksibilitet og koordinering af bevægelser. Der er også et 400 m forhindringsløb, som ikke kun kræver hastighed, men også udholdenhed fra atleten. Og også en stepple chase - en 3 km løb med forhindringer.

Anbefalede: