Sådan Vælger Du En Konditionstræning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Konditionstræning
Sådan Vælger Du En Konditionstræning

Video: Sådan Vælger Du En Konditionstræning

Video: Sådan Vælger Du En Konditionstræning
Video: Pulstræning - træn hjemme 2024, Kan
Anonim

Hovedmålet med cardio træning er at styrke det kardiovaskulære system. Som et resultat af den systematiske udførelse af visse øvelser styrkes hjertemusklen. Dette gør det muligt for hjertet at arbejde mere økonomisk. Valget af en eller anden cardio-øvelse afhænger dog af målene.

Sådan vælger du en konditionstræning
Sådan vælger du en konditionstræning

Instruktioner

Trin 1

Kardioøvelser har, ud over gavnlige effekter på det kardiovaskulære system, en gavnlig virkning på hele kroppen som helhed, styrker bevægeapparatet, normaliserer aktiviteten i fordøjelsessystemet og det endokrine system, sænker kolesterol i blodet og øger immuniteten. Naturligvis kræver sådanne belastninger høje energiomkostninger. Derfor er kardioøvelser inkluderet i forskellige vægttabskomplekser.

Trin 2

Eventuelle bevægelser, der gentages cyklisk, kan betragtes som kardioøvelser. På dette tidspunkt modtager musklerne den nødvendige energi gennem oxidation af fedt og kulhydrater med ilt. Dybest set er kardioøvelser enkle aerobe bevægelser, roning, svømning, skøjteløb og skiløb, cykling, løb, kraftig gang, springtov.

Trin 3

For nylig er specielle motionsmaskiner med cardiobelastning blevet mere og mere populære. Disse sportsudstyr inkluderer en motionscykel og et løbebånd. Alt dette kardiovaskulære udstyr og øvelser fungerer hovedsageligt på underkroppen. Derfor, hvis målet med træningen er at stramme balderne og reducere hofterne i volumen, er det nødvendigt at vælge disse kardioøvelser.

Trin 4

Romaskinen er perfekt, hvis du som et resultat af træning har brug for at engagere musklerne i arme og skulderbælte, mave og ryg. Derudover er der modeller af elliptiske trænere med specielle håndtag, der giver dig mulighed for at udføre bevægelser, der ligner en skiløber. I dette tilfælde er et stort antal muskler involveret i arbejdet, hvilket som følge heraf fører til mere forbrænding af mængden af energi.

Trin 5

Hvilken konditionstræning, du skal vælge til træning, afhænger udelukkende af individuelle præferencer. Der er generelle anbefalinger fra specialister. For eksempel, hvis en person er overvægtig over 20 kg, anbefales det at træne på en stationær cykel. I dette tilfælde er det bedre at nægte at bruge løbebåndet. Det skal bemærkes, at motionscykler også er vandrette. På samme tid er den samlede belastning fra undervisningen på dette sportsudstyr ikke mindre.

Trin 6

For piger, der har problemer med overvægt i underkroppen, er en stepper perfekt. Det er ham, der får de store muskler i låret til at fungere, hvor overskydende fedtaflejringer normalt er koncentreret. Cadio træning kan sammensættes uafhængigt og er kun en tilføjelse til den sædvanlige styrketræning. For eksempel bruger mange atleter en del af øvelsen som en opvarmning, såsom springtov.

Anbefalede: