Hvordan Man Vælger Hockeyudstyr

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Hockeyudstyr
Hvordan Man Vælger Hockeyudstyr

Video: Hvordan Man Vælger Hockeyudstyr

Video: HVORDAN VÆLGER JEG DEN RIGTIGE EFTERSKOLE?! 2022, December
Anonim

At spille hockey er det ikke nok bare at have en passion for sport. Det er også vigtigt at vælge alt nødvendigt udstyr korrekt. Til udendørs leg kan en pind og skøjte være nok for dig, men for professionel ishockey på banen er det ikke nok.

Hvordan man vælger hockeyudstyr
Hvordan man vælger hockeyudstyr

Instruktioner

Trin 1

Saml kontanter for at købe et hockeysæt. Husk, at det er næsten umuligt at finde udstyr af billig kvalitet til denne sport. Du skal bruge ca. 30.000 rubler. og mere for at købe alt det nødvendige sæt. Det vil sikre din sikkerhed på isen, så du bør tage kvaliteten af ​​din ammunition alvorligt. Køb det kun i virksomhedens butikker.

Trin 2

Køb en pålidelig hockeyhjelm. Det skal passe godt nok på hovedet. Det mest acceptable materiale er plast af høj kvalitet. Sørg for, at der er en speciel pude på indersiden af ​​hjelmen, som er designet til at dæmpe kraften fra stødet. Hvis du er under 18 år, er det bedst at købe en hjelm med en beskyttende grill. De mest egnede hjelmmærker er JOFA og CCM.

Trin 3

Vælg en kvalitetshagesmæk. Det giver beskyttelse for rygsøjlen, ryggen og brystet. Bib'en inkluderer også polstrede skulderpuder. Det skal ikke kun være mobil, men også let. Hvis du ikke spiller i angreb, men i forsvar, skal hagesmagen give den maksimale grad af beskyttelse for atleten. Køb en hagesmæk fra det samme JOFA-firma.

Trin 4

Få albueunderlag. De består normalt af flere dele, hvoraf den ene er en speciel albueledd med en albuskop. Det skal laves med indvendig og udvendig polstring, der giver rimelig albue beskyttelse. Sæt en albueunderlag på, og sørg for at den passer godt på din arm og kan bøjes og forlænges frit.

Trin 5

Vælg knæpuder af høj kvalitet, der kan beskytte dit knæ og underben. Uanset hvilken position du har til hensigt at tage på isen, skal dine skinnebenbeskyttere være artikuleret med øget knæbeskyttelse. Hvis du køber en højprofileret knæpude, kan den give yderligere beskyttelse af popliteal fossa og hamstrings. Selvfølgelig koster det lidt mere, men du vil være sikker på dit helbred.

Populær af emne.