Sådan Holder Du Horisonten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Holder Du Horisonten
Sådan Holder Du Horisonten

Video: Sådan Holder Du Horisonten

Video: Sådan Holder Du Horisonten
Video: Sådan holder du dit juletræ friskt 2024, April
Anonim

Horizon er et af de smukkeste, men meget vanskelige elementer i atletik. For at gennemføre denne øvelse skal du først mestre nogle styrketeknikker og push-ups.

Sådan holder du horisonten
Sådan holder du horisonten

Er det nødvendigt

  • - enhver støtte
  • - køn.

Instruktioner

Trin 1

Der er nogle særegenheder, når du udfører denne øvelse på gulvet. I hændernes standardposition skal der være en fleksibel hånd eller stærke fingre. For at understøtte kroppens vægt i positionen "horisont på fingrene" skal hænderne også være stærke.

Trin 2

For at mestre horisontsteknikken, prøv de ledsagende øvelser, de hjælper med at tilegne sig den nødvendige styrke.

Trin 3

Udfør push-ups med smalle arme. Gør dem på samme måde som regelmæssige push-ups, mens du placerer dine hænder så smalle som muligt. Prøv ikke at ligge på gulvet, men prøv bare at røre dine håndflader med brystet. Når du udfører denne øvelse, skal du bringe dine ben sammen.

Trin 4

Gør push-ups med armene meget bredt fra hinanden. Udfør dette element som almindelige push-ups, men hold armene så brede som muligt. Mens du udfører denne øvelse, skal du prøve ikke at lægge dig ned, men nå lidt ned på gulvet med brystet.

Trin 5

Lav en statisk øvelse. Med dette element behøver du ikke foretage push-ups og gøre nogen bevægelser og svajende, men du skal bare rette og stå i denne position så længe som muligt. Når du udfører denne øvelse, skal du placere dine hænder i taljeniveau, du kan være længere væk. Peg fingrene tilbage og stå i “tilbøjelig position”. Det vil være meget vanskeligt at stå i en sådan tilstand. Prøv ikke at bue ryggen, så opnår du den ønskede effekt.

Trin 6

Lav en triceps-øvelse. Til dette har du brug for support. Jo lavere det er, jo sværere bliver det at lave dette element. Gå lidt tilbage, bøj dig og tag fat i støtten med begge hænder. Dyk derefter med dit hoved så lavt som muligt.

Trin 7

Lav bådøvelsen for din nedre ryg. For at gøre dette skal du blot ligge på gulvet, holde arme og ben sammen, strække dem foran dig, men ikke sprede dem fra hinanden. Bøj i ryggen, prøv at hæve dine arme og ben så højt som muligt på samme tid. Dette er en god øvelse til at styrke din ryg.

Anbefalede: