Hvordan Man Laver En Salto Fra Væggen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Salto Fra Væggen
Hvordan Man Laver En Salto Fra Væggen

Video: Hvordan Man Laver En Salto Fra Væggen

Video: Hvordan Man Laver En Salto Fra Væggen
Video: Lær at lave en forlæns salto | JumpingFuns Springskole 2024, April
Anonim

Somersaults er et akrobatisk stunt, der er kendt fra umindelige tider. Det er meget brugt i moderne sport og cirkuskunst. Kræver, at kunstneren har god kropskontrolteknik, udviklede muskler og evnen til at gruppere korrekt.

Hvordan man laver en salto fra væggen
Hvordan man laver en salto fra væggen

Instruktioner

Trin 1

Wallflip - vend tilbage fra væggen. Det er et ret simpelt, men alligevel effektivt element. Før du begynder at mestre det, skal du lære at lave en simpel vipning på en vandret overflade. Dette giver dig mulighed for at overvinde den frygt, der opstår, når du udfører en vipning over hovedet tilbage. Bed først en ven om at hjælpe dig. Du lægger en fod på hans sammenføjede hænder, skubber op og tilbage, og han hjælper ved at kaste dig op. Efter at have mestret udførelsen af et element med hjælp udefra, lær hvordan du gør det selv på en vandret overflade. Det vigtigste ved teknikken til at udføre salto er evnen til at skubbe så meget som muligt opad og den korrekte forskydning af kroppens tyngdepunkt. For at undgå personskade skal du bede en ven forsikre dig.

Trin 2

Elementet udføres som følger: løb op til væggen, læg din fod på overfladen og læn dig straks tilbage, og bring din hofte op, så din krop er vinkelret på vægoverfladen. Sæt det andet ben en kort afstand fra det første, tag et skridt langs væggen, derefter et kraftigt skub op og en kraftig bølge af dine arme. Bøj din krop så meget som muligt, og vip hovedet tilbage. Dette hjælper med at fremme kroppen, og i tilfælde af fiasko falder du ikke på din hals. Bøj dine ben let, når du lander. Dette undgår skader på knæleddet.

Trin 3

Det vigtigste, når du udfører et element: Sæt din fod så højt som muligt, og sørg for at læne dig tilbage. Normalt laves følgende fejl under udførelsen: ikke god start og opbremsning foran en væg, et lavt spring på væggen, ikke løfte hoften op, en svag sving i armene, ikke bøjning af hovedet, tidlig afbøjning af kroppen.

Trin 4

Tilbage salto kan udføres blot ved at svinge det frie ben, dvs. uden at lægge det på væggen. I dette tilfælde skal springet være stærkt nok. Det første ben skal være højt fra gulvet.

Anbefalede: