Hvordan Man Laver Push-ups Fra Gulvet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Push-ups Fra Gulvet
Hvordan Man Laver Push-ups Fra Gulvet

Video: Hvordan Man Laver Push-ups Fra Gulvet

Video: Hvordan Man Laver Push-ups Fra Gulvet
Video: Top 10 Push Up Workout At Home 2024, April
Anonim

For at gøre brystet, skuldre og arme mere attraktive såvel som for at stramme maven og hele muskelkorsetten skal du foretage push-ups fra gulvet. Men først skal du lære at gøre push-ups korrekt.

Hvordan man laver push-ups fra gulvet
Hvordan man laver push-ups fra gulvet

Denne type øvelse vises for både mænd og kvinder. Det skal huskes, at hvis nogle af reglerne ikke følges, kan du få et alvorligt blå mærke i brystet.

Sådan gør du push-ups

Hvis du ikke ved, hvordan du foretager push-ups på gulvet, skal du starte med at mestre den rigtige holdning. For at undgå at falde på gulvet på grund af svage hænder, skal du først prøve øvelsen flere gange og skubbe en væg eller sofa af. Når du mærker brystmusklerne, kan du flytte til en vandret overflade.

Hvil armene på gulvet, spred lidt bredere end dine skuldre. Palmerne skal være åbne, fingrene peger opad. Ret dine ben ud, læn dig på tæerne og føl, hvordan din krop strækker sig langs en snor. Stram dine mavemuskler, kast ikke hovedet tilbage og sænk det ikke ned, sørg for at lænden ikke bøjes. Indtil du mærker hver muskel, vil du ikke være i stand til at foretage push-ups korrekt.

Start nu dine øvelser. Indånd, bøj albuerne, sænk langsomt så lavt som muligt ned på gulvet. Når du ånder ud, skal du hæve dig langsomt, indtil dine arme er strakt helt ud. Du behøver ikke at rykke, ellers vil der ikke være nogen effekt af push-ups. Du kan også strække dine muskler. Det er bedre at skubbe helt op 5 gange i 5 sæt end på en eller anden måde at gøre 50 push-ups i træk.

For begyndere, der aldrig har foretaget push-ups, anbefales det først at styrke brystmusklerne for at undgå skader. Dette kan gøres ved at skubbe op fra en stol eller læne sig på knæene. Det er også værd at prøve at lave push-ups fra gulvet, læg dine hænder på næverne.

Sådan øges belastningen

For at gøre push-ups mere fokuserede skal du tage et par nuancer i betragtning. For eksempel, med den klassiske indstilling af armene skulderbredde fra hinanden, svinger triceps. Hvis du spreder dine håndflader meget bredere, lægger du mere stress på dine skuldre, bagsiden af dine arme og brystmusklerne.

Derudover kan og skal du bruge supporten til push-ups. For at lette øvelsen placeres støtten under håndfladerne for komplikation - under fødderne. For at maksimere belastningen på skuldre og bryst skal du hvile tæerne på en lav bænk og sprede armene så bredt som muligt. Uddannede tager ekstra vægt på deres skuldre, for eksempel lægger "pandekager" fra vægtstangen på ryggen.

Fordelen ved push-ups er, at musklerne ikke vænner sig til dem. Disse øvelser kan pumpe brysterne godt op, samt hæve let hængende brystkirtler. Men du bør ikke udføre øvelserne dagligt, ellers bliver resultatet negativt. Det er optimalt at træne tre gange om ugen, så musklerne har tid til at komme sig.

Anbefalede: