Sådan Bygger Du Abs Hjemme På Gulvet

Sådan Bygger Du Abs Hjemme På Gulvet
Sådan Bygger Du Abs Hjemme På Gulvet

Video: Sådan Bygger Du Abs Hjemme På Gulvet

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: 5 MIN INTENSIV MAVETRÆNING 2023, Februar
Anonim

Mange mennesker går i fitnesscentre for at holde sig i form. Imidlertid kan mange muskelgrupper trænes derhjemme. En af dem er bagagerummet.

Træningsplanke
Træningsplanke

En stor gruppe af muskler er baseret på maven og kaldes mavemusklerne. Det mest bemærkelsesværdige er, at næsten enhver øvelse på bagagerummet er forbundet med pumpning af pressen.

For at pumpe abs, behøver du ikke besøge gymnastiksalen. Mange mennesker går der og pumper deres mavemuskler med de sædvanlige øvelser, der kan gøres derhjemme.

Den mest almindelige ab-øvelse: at løfte lige ben, mens du ligger på ryggen. Det er nødvendigt at hæve dine ben i en vinkel på fyrre grader eller kaste dem tilbage bag dit hoved. Og det er bedst at hæve det fyrre grader og lave små cirkulære bevægelser.

En anden meget populær øvelse er planken. Vi står på tæt hold og ligger, det vil sige som om vi skal lave push-ups fra gulvet. Dernæst sænker vi os ned på albuerne og holder i denne position i den maksimale tid. Bagsiden er lige, og knæene skal ikke røre jorden.

Disse to øvelser er ret nok til at pumpe abs og forbrænde fedt i torsoområdet på kortest mulig tid. Disse øvelser udføres efter hinanden i flere tilgange.

Før du gør det, skal du lave en lille opvarmning. Opvarmningen skal indeholde øvelser til bagagerummet. For eksempel bøjer i forskellige retninger. Efter at have gennemført de grundlæggende øvelser, er det ikke overflødigt at udføre øvelser for at strække musklerne i bagagerummet og ryggen.

Træningen udføres flere gange om ugen.

Populær af emne.