Push-ups Fra Gulvet: Fordele Og Principper

Indholdsfortegnelse:

Push-ups Fra Gulvet: Fordele Og Principper
Push-ups Fra Gulvet: Fordele Og Principper

Video: Push-ups Fra Gulvet: Fordele Og Principper

Video: Push-ups Fra Gulvet: Fordele Og Principper
Video: Мы сделали 8579 отжиманий за 24 часа ... (каждое лайк = 1 отжимание) 2023, Juni
Anonim

Floor push-ups kan praktiseres i alle aldre og næsten hvor som helst. Dette kræver ikke yderligere enheder. Men for at maksimere effekten af træning er det vigtigt at kende nogle principper.

Skub op fra gulvet
Skub op fra gulvet

Der er i øjeblikket en stigning i populariteten af fysisk træning. Folk besøger fitnesscentre, cykler, rulleskøjter, løber. De fleste sportsgrene kræver noget udstyr og et besøg i gymnastiksalen, hvilket ikke er særlig praktisk for nogle.

Heldigvis er der en række øvelser, der kan gøres næsten hvor som helst: derhjemme, på kontoret, på gaden og så videre. For eksempel de sædvanlige push-ups fra gulvet, tilgængelige for alle i alle aldre.

Fordelene ved push-ups fra gulvet

Push-ups hjælper med at holde din pecs, ryg og triceps tonet. Derudover hjælper træning med at opretholde en god fysisk form. Folk, der øver push-ups fra gulvet, øger den generelle tone, danner en smuk figur og øger udholdenheden. Push-ups styrker knogler og ledbånd, har en gavnlig virkning på det kardiovaskulære systems arbejde.

Der er en række nyttige egenskaber ved push-ups fra gulvet:

- muskelmasse stiger

- muskler bliver stærkere, får lindring

- hastigheden af slag med hænder udvikler sig

- øger kroppens fingerfærdighed og udholdenhed

- fysisk kondition opretholdes

- stofskiftet i kroppen forbedres

- hjertet og blodkarrene styrkes

- luftvejene udvikler sig og meget mere.

Principper for push-ups fra gulvet

For at få mest muligt ud af enhver øvelse skal du gøre det korrekt. Hvad angår push-ups fra gulvet, skal du kende en række lette regler.

For det første bør man ikke straks udsætte kroppen for alvorlig stress, da dette kan skade muskler eller modvirke ønsket om at fortsætte med at arbejde. Det er nødvendigt at øge antallet af øvelser trin for trin, så musklerne kan vænne sig til et bestemt træningsregime.

For det andet skal du varme op inden hver session for at varme dine muskler op. Ellers bliver de næste dag meget syge. I slutningen af opvarmningen skal du tage den "tilbøjelige" position, så dit blik vender fremad, din ryg og ben er lige. Mens du sænker dig ned, behøver du ikke røre gulvet med brystet. Det er bedst, hvis kroppen forbliver i vægt.

For det tredje skal du trække vejret korrekt. Når du bøjer armene, indånder, når du bøjer, udånder.

For det fjerde skal du gøre så mange reps som du kan i øjeblikket i et let tempo uden at presse det maksimale ud af dig selv. I de første træningsdage er det nok at lave 2-3 sæt pr. Session.

For det femte, når du først er kommet ind i din træningsrytme, skal du begynde at opbygge muskler. For at gøre dette gør vi maksimalt push-ups plus en gennem kraft. Faktum er, at muskler vokser, når der lægges en belastning på dem, der lidt overstiger "komfortgrænsen".

Stræk efter hver session. Den bedste mulighed er at hænge på en vandret bjælke for at slappe af dine muskler.

Populær af emne.