Typer Af Push-ups Fra Gulvet

Indholdsfortegnelse:

Typer Af Push-ups Fra Gulvet
Typer Af Push-ups Fra Gulvet

Video: Typer Af Push-ups Fra Gulvet

Video: Typer Af Push-ups Fra Gulvet
Video: Техника отжимания от пола. Позирование в бодибилдинге. Часть 3 / Technique perfect push ups. Part 3 2023, December
Anonim

Der er mange typer gulv push-ups. Det tager mere end en måned at mestre dem alle. Nogle øvelser er så vanskelige, at de ikke kun kræver fysisk styrke, men også evnen til at opretholde balance og reaktionshastighed.

Komplicerede push-ups fra gulvet
Komplicerede push-ups fra gulvet

Push-up er en fantastisk øvelse, der hjælper med at opbygge styrke og udholdenhed i dine arme, ryg og bryst. At lave push-ups flere gange om ugen kan forbedre fysisk kondition væsentligt, danne en smuk muskelkorset.

Når den er i "tilbøjelig" position, holdes omkring 65% af kropsvægten i hænderne. I den position, hvor brystet er på gulvet, øges belastningen på armene til 75% af kropsvægten. I øjeblikket er mange typer push-ups blevet opfundet.

Regelmæssig push-up

Dette er den mest almindelige type gulv push-up. Positionen "liggende" er taget, ryggen er lige, armene er skulderbredde fra hinanden, benene er sammen. Vi sænker og hæver kroppen. For at ændre belastningen på musklerne kan du sprede armene bredere eller lægge dem tættere på hinanden. Nogle mennesker ændrer håndfladenes position, hvilket alvorligt påvirker fordelingen af belastningen på musklerne.

Push-up på den ene hånd

Dette er en meget vanskelig type push-ups fra gulvet, som ikke er tilgængelig for alle. For at udføre det er det nødvendigt at have ikke kun stærke hænder, men også at forstå bevægelsesteknikken. For at komme i gang kan du lave push-ups på den ene arm og læne dig på en bænk eller stol for at forberede dine muskler på en ny type belastning.

Push-ups fra gulvet med en drejning af kroppen

Det udføres som følger: Efter hver stigning fra gulvet skal du strække en af armene til siden, mens kroppen roterer 90 grader i forhold til sin oprindelige position. Som et resultat skal du få bogstavet "T" placeret vinkelret på overfladen.

Dyk push ups

Udgangsposition: armene er spredt fra hinanden til en bredde, der lidt overstiger skulderbredden. Palmerne er i samme lodrette retning som ørelinjen. Det er nødvendigt at hæve så meget som muligt over hoften uden at bøje dine ben. Benene er spredt lige over skuldrene.

Derefter sænkes kroppen ned på gulvet. I slutningen af forsinkelsen ved det laveste punkt sænkes hofterne, benene rettes ud, og kroppen rejser sig op.

Push-ups med bevægelse

Efter en normal push-up bevæges en af armene ca. 15 cm fremad. Sænk kroppen og løft den til startpositionen. Du kan derefter bevæge din anden arm fremad for at ændre belastningen på musklerne.

Tre-punkts push-up

Sæt det ene ben oven på det andet i startpositionen "liggende" og begynd at udføre øvelsen. Du kan skifte støtteben direkte under push-ups for at udvikle koordinering af bevægelser.

Push-ups med klapper

Efter at være sænket til det laveste punkt, skal du skubbe af med dine hænder for at klappe håndfladerne i luften foran brystet, mens du løfter op. En sværere mulighed, når man klapper bagved ryggen.

Anbefalede: