Hvordan Man Laver En Mur Salto

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Mur Salto
Hvordan Man Laver En Mur Salto

Video: Hvordan Man Laver En Mur Salto

Video: Hvordan Man Laver En Mur Salto
Video: HØJSKOLE HACK: Lav en baglæns salto 2023, Marts
Anonim

Wall Flip, eller Wall Flip, er et af de smukkeste og mest udbredte elementer i parkour. Wall Flip er en salto udført efter et eller flere trin op ad væggen.

Hvordan man laver en mur salto
Hvordan man laver en mur salto

Instruktioner

Trin 1

Der er flere varianter af dette element: bagud, fremad, arabisk salto (sidelæns fra det ene ben med rotation), siden fra to ben, baglæns eller fremad med en 180 graders drejning efter skub fra væggen, Wall Gainer, Trinity Flip (eller arabisk salto efter to - tre trin), Palm Flip (skub med hænderne), Rayden (skub bagfra), Corner Wall Flip (salto fra hjørnet af væggen) For at lære at udføre en regelmæssig salto fra muren tilbage, er det bedre at først lære, hvordan man laver en back-flip på en plan overflade eller fra en lille højde for at være i stand til at overvinde frygten for at vende tilbage over hovedet. For at fuldføre dette element skal du også være i stand til trygt at tage et eller to trin op ad væggen.

Trin 2

For at udføre Wall Flip-elementet skal du få en anstændig hastighed. Når du er stukket af, træder du op på væggen med den fod, der er mere behagelig for dig. Ved udførelsen af dette element er det vigtigt at tage det første skridt på væggen så højt som muligt. Jo højere du hopper på væggen, jo mere tid har du til at udføre kuppet. Efter at have lagt vægt på det første ben er det nødvendigt at "ligge" i luften og tage en position vinkelret på væggen og straks lægge det andet ben på det, men i kort afstand fra det første.

Trin 3

Dernæst er det vigtigt at lave et kraftigt sving med dine hænder og vippe hovedet bagud - dette er nødvendigt for at give energi til bevægelsen for et godt spin. Derudover, hvis du ikke vipper hovedet tilbage, kan du falde på det og skade din hals. Landing skal udføres på benene bøjet ved knæene for ikke at komme til skade.

Trin 4

De vigtigste fejl, der foretages, når du foretager en salto fra væggen tilbage, er en dårlig startkørsel, et kort spring på væggen, dårlig kropsbøjning, ingen afbøjning af hovedet, svag armudsving.

Trin 5

Når du udfører akrobatiske elementer, skal du huske, at du kan få alvorlige kvæstelser. Vær derfor forsigtig og lær at udføre tricks i specielt udstyrede fitnesscentre under nøje opsyn af en træner. Hvis du vil udføre nogle elementer af parkour på gaden, skal du bede dine venner om at bakke dig op.

Populær af emne.