Sådan Skubbes En Mur Af

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skubbes En Mur Af
Sådan Skubbes En Mur Af

Video: Sådan Skubbes En Mur Af

Video: Sådan Skubbes En Mur Af
Video: Honda Tact AF 09 2024, April
Anonim

At skubbe fra væggen er et af elementerne i salto. Bruges primært inden for hoppekunsten, bedre kendt som parkour. At lære at gøre det korrekt er nøglen til succes for mere end halvdelen af parkours tricks. Derfor er du nødt til at bruge meget tid og kræfter på træning.

Sådan skubbes en mur af
Sådan skubbes en mur af

Instruktioner

Trin 1

For at udføre tricket med at skubbe fra væggen, få en tilstrækkelig høj hastighed i startkørslen. Hop så op på væggen og tag et skridt. På samme tid er du nødt til at "lægge dig" i luften og sætte din anden fod på væggen. Denne handling kræver maksimal koordination og koncentration fra dig.

Trin 2

Skub derefter (det skal være meget kraftigt) med dit ben op og tilbage. Også i dette øjeblik skal du kraftigt bøje hele din krop tilbage. Kun hvis alle disse betingelser er opfyldt, har du tid og afstand nok til at dreje din krop i luften, rulle over til den rigtige position og lande på dine fødder.

Trin 3

Hvis det pludselig ikke lykkedes dig at skubbe væk fra væggen, så analyser dine mulige fejl. Måske bøjede du dig tilbage for tidligt - i dette tilfælde starter forfremmelsen tidligere end nødvendigt. Springet fungerer heller ikke, hvis du sprang dårligt ud af væggen. Så vælter du bare og falder ned. Hvis du ikke beregner den frastødende kraft og gør alt for svagt, risikerer du at falde nær væggen og skade dit hoved. Og selvfølgelig er det umuligt at skubbe væk fra væggen, og det er simpelthen umuligt at gøre, hvis du er bange. Du kan overvinde frygt ved at udføre midlertidigt enklere elementer i akrobatik.

Trin 4

Når du har udarbejdet alle bevægelser og er professionel inden for kunsten at skubbe væggene af, vil du være i stand til at udføre på væggen ikke kun et trin, men to, tre, fire og mere. Men dette er først, når du føler styrken og tilstrækkelig dygtighed til at udføre et sådant trick.

Anbefalede: