Hvordan Man Står På Albuerne

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Står På Albuerne
Hvordan Man Står På Albuerne

Video: Hvordan Man Står På Albuerne

Video: Hvordan Man Står På Albuerne
Video: Elastikøvelser 2023, Marts
Anonim

Albue stativet hjælper med at styrke kredsløbssystemet, tilbage, levere ilt til hjernen, forbedre statik og en følelse af balance. For at udføre øvelsen er det nødvendigt at gennemføre et forberedende trin for ikke at skade kroppen.

Albue stativ
Albue stativ

Albueholderen er meget lettere at udføre end håndstanden. Det kan betragtes som en forberedende øvelse for sværere. Denne øvelse er især relevant for dem, der foretrækker træning med deres egen vægt. Det hjælper med at føle kroppen godt, styrke musklerne og gøre figuren slank.

Albue stativet træner ryggen, benene, udvikler statik og en følelse af balance. Under træning strømmer blod til overkroppen, hvilket hjælper med at forbedre trivsel, styrke kredsløbssystemet. På samme tid begynder benene at hvile efter en lang dag.

Forberedende fase

Ikke alle vil straks kunne stå på albuerne og stå i mindst et par sekunder. Prøv først at stå på hovedet og hvile på dine håndflader. Hvis denne øvelse er vanskelig, kan du læne dine fødder op mod væggen for at udøve din ryg. På samme tid skal du se på placeringen af benene - de skal være lige, udstrakte ved foden og i kontakt med hinanden.

Når hovedstativet uden støtte på væggen er let, kan du prøve at stå på albuerne. Her kan du for første gang også læne dig mod væggen for at føle, hvilke muskler der er mere involverede og for at fange følelsen af, hvor omdrejningspunktet skal være.

Tilknyttede øvelser

For at gøre håndstanden lettere er det nødvendigt at forberede kroppen til statiske belastninger. For at gøre dette skal du foretage push-ups fra gulvet, trække op på den vandrette bjælke og svinge pressen. Under en sådan træning er ryggen også involveret. Når du udfører øvelserne, skal du holde dine ben lige og bevare den korrekte kropsholdning.

Håndstands push-ups er gode. Samtidig hviler benene mod væggen for at bevare en holdning og ikke falde. Hvis du kan presse op mindst syv gange, vil der være nok styrke til at stå på dine albuer i et minut eller mere.

Hvad man skal se efter i de indledende faser

Under de første træningsprogrammer skal du holde øje med placeringen af dine fødder. Sokkerne strækkes ud, fødderne er forbundet. Nogle mennesker tror, at dette er mere for æstetik, men prøv at bøje dine ben og sprede dine fødder, og du vil opdage, at det er lettere at opretholde balance i dette tilfælde, men ryggen får yderligere stress. Med udstrakte sokker er det sværere at holde balance, men det har en større effekt på kroppens udvikling.

Du skal også være opmærksom på benens ligehed. Lige ben er nøglen til jævn fordeling af belastninger over hele kroppen. Desuden, hvis du begynder at bøje dine ben, kan du miste din balance. Når albueholderen er let, kan du prøve at sprede dine ben til siderne, som om du udfører en sidesplit.

Torsos position er den vigtigste komponent i den korrekte udførelse af øvelsen. Du skal føle et let pres på dine mavemuskler. Der er også en belastning i nedre ryg for at opretholde balance. Derfor er det i de tidlige stadier vigtigt at pumpe mavemusklerne op.

Albueholderen kræver spænding i skulderbæltet. Derudover er ryg, abs, ben og nakke involveret. Derfor skal du varme op, inden du udfører øvelsen. Det er også vigtigt at gøre det på en afslappet og behagelig måde. Sådanne øvelser har til formål at slappe af nervesystemet, hvile underbenene og tilføre ilt til hjernen.

Populær af emne.