Hvad Er En Tote

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er En Tote
Hvad Er En Tote
Video: Hvad Er En Tote
Video: Sewing Tutorial: Mini Box Tote by SewGnar Sewing Patterns 2023, Februar
Anonim

Tote er en af ​​de typer, der er foretaget. Ordet har flere betydninger. De kan angive en tæller, der viser pengesatser og deres samlede beløb. Dette koncept kan også kaldes et bureau, der accepterer væddemål og udbetaler gevinsterne såvel som selve spillet på konkurrencen.

Hvad er en tote
Hvad er en tote

Instruktioner

Trin 1

Konkurrencen til konkurrencen er private spil, der blev foretaget ved gladiatorekampe, der blev afholdt i det antikke Rom. Derefter slog konceptet rod i løbet og spredte sig til alle sportsgrene. I dag, med fremkomsten af ​​Internettet, ikke kun sport.

Trin 2

Moderne spilleregler blev opfundet af franskmanden Oller i Paris i 1874. Essensen af ​​spillet er, at en tredjepart er involveret, en voldgiftsmand, der accepterer væddemål fra tvisterne. Afhængigt af resultatet fordeler han efter begivenheden gevinsterne blandt vinderne i forhold til væddemålet og trækker selvfølgelig sin andel (normalt 10%).

Trin 3

Voldgiftsmanden i konkurrencen skal nyde spillernes tillid og have autoritet, så alle deltagere er sikre på, at gevinsten fordeles retfærdigt, og dens indehaver ikke gemmer sig i banken (dvs. med det samlede væddemål) et eller andet sted i en ukendt retning. Det er også vigtigt, at voldgiftsmanden ikke kan påvirke resultatet af begivenheden på nogen måde, ellers vil det ikke være et væddemål, men bare et banalt bedrageri.

Trin 4

I forskellige lande var der præcedenser, når jockeys ved løbene for eksempel kunne holde populære heste tilbage, mens den såkaldte "mørke hest" kom til målstregen, som kun få kyndige mennesker satsede på. Selvfølgelig brød de hele banken og delte med dommeren og med jockeyen. I denne henseende blev spillet på konkurrencer i mange lande ulovligt.

Trin 5

Nu kan du spille væddemålsspillet på Internettet ved at besøge specielle sider. For at gøre dette skal du bare oversætte dine internetpenge til virtuel valuta. Væddemål placeres ikke kun på begivenheder i sportens verden, men på hvad som helst: på forskellige hændelser, på begivenheder i politik, økonomi, forretning osv.

Trin 6

Tote betragtes med rette som et farligt legetøj for spillere. En masse forhold blev savnet i ringene og løbene, hvilket endda førte til selvmord. Derfor anbefales ikke dem, der er tilbøjelige til overdreven spænding og ikke ved, hvordan man stopper i tide, til at spille dette spil.

Populær af emne.