Hvordan Man Lærer At Lave En Boldfint

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Lave En Boldfint
Hvordan Man Lærer At Lave En Boldfint

Video: Hvordan Man Lærer At Lave En Boldfint

Video: Hvordan Man Lærer At Lave En Boldfint
Video: Lær at lave den perfekte vejrmølle 2023, December
Anonim

Dribling er en grundlæggende teknik i fodbold. Det er nødvendigt tydeligt at kontrollere det modsatte holds position på banen for at kunne dribler bolden korrekt. Erfarne fodboldspillere forbedrer deres dribleteknik ved hjælp af forskellige finter.

Hvordan man lærer at lave en boldfint
Hvordan man lærer at lave en boldfint

Instruktioner

Trin 1

En finte er et vildledende ben og torso manøvre, der bruges til at overvinde en modstander. De er meget effektive i spillet, men en erfaren modstander genkender dem let. Ofte bruges finter, når en spiller fra det modsatte hold angriber forfra og fra siden. Mange finter er enkle nok og kræver ingen særlig fysisk fingerfærdighed.

Trin 2

For eksempel dribler du en bold. En spiller fra det modsatte hold begynder at angribe og prøver at tage det væk. Det er nødvendigt at bedrage ham og ikke gå glip af bolden. Du skal vippe din torso til siden og svinge dit ben i samme retning. Fjenden vil beslutte, at du skifter retning. I dette øjeblik er det nødvendigt pludselig at gå til den anden side, i det øjeblik det er sværest for modstanderen at hente bolden.

Trin 3

Du dribler bolden lige. Fjenden angriber dig fra siden for at tage bolden i besiddelse. Du skal pludselig og hurtigt løfte din forreste fod og foretage en manøvre, som om du er ved at stoppe bolden ved at træde på den ovenfra.

Fjenden skifter retning, og i dette øjeblik sender du den i stedet for at stoppe bolden med en skarp bevægelse fremad og vinder derved tid og holder bolden i dit hold.

Trin 4

Bolden sendes til dig, du stopper den med sålen. Foran og et par skridt foran dig er forsvaret af det andet hold. I det øjeblik du kommer tæt nok på, at forsvarsspilleren kan opfange bolden, svinge og sige med din højre fod og foregive at sende bolden til venstre, men i stedet for at ramme, skal du bare feje benet over bolden.

Trin 5

Der er mange finter, og alle er gode på et bestemt tidspunkt. For at bruge dem korrekt skal du tænke på marken og klart kontrollere hele situationen omkring dig. Meget ofte finpudser professionelle spillere færdighederne med dette eller det andet trick til perfektion og gør det til et stærkt våben.

Anbefalede: