Hvordan Man Vælger Typen Af yoga

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Typen Af yoga
Hvordan Man Vælger Typen Af yoga

Video: Hvordan Man Vælger Typen Af yoga

Video: Hvordan Man Vælger Typen Af yoga
Video: 25 Types of Kisses! 2024, April
Anonim

Yoga er ikke fysisk træning, men snarere et verdensbillede, et middel til at opnå harmoni mellem sjæl, krop, ånd og sind. Der er mange typer yoga. Vælg selv, hvad der er mere passende for dig med hensyn til sundhed og temperament. Vær ikke bange for at prøve nye retninger. Til sidst finder du din praksis. Og til at begynde med - et lille uddannelsesprogram.

Hvordan man vælger typen yoga
Hvordan man vælger typen yoga

Instruktioner

Trin 1

Hatha Yoga Øv Hatha Yoga, hvis dit mål er at opnå universel fred, harmoni, accept af dig selv og verden. Denne type yoga kan kaldes klassisk. Den indeholder statiske arbejdsstillinger, asanas, pranayamas (åndedrætsøvelser), meditativ praksis.

Trin 2

Kundalini Yoga Kundalini Yoga sigter mod at vække den sovende Kundalini-energi. Denne type yoga er mere velegnet til raske mennesker, da nogle asanas ikke er så nemme at udføre, og det er endnu sværere at forblive i visse stillinger i den tid, der er nødvendig for at opnå effekten.

Trin 3

Ashtanga Yoga Hvis du er en fidget, en smidig person, blev Ashtanga Yoga opfundet specielt til dig. Denne retning er kendetegnet ved en hurtig ændring af kropsholdning, høj fysisk aktivitet, hvilket tyder på, at den praktiserende læge er i god form.

Trin 4

Iyengar Yoga Overvej denne type praksis, hvis du ikke er særlig aktiv. Iyengar yoga er asanas udført langsomt og med omhyggelig præcision. Holdningerne er ikke vanskelige, og derfor er øvelsen velegnet til mennesker med enhver grad af fysisk kondition.

Trin 5

Viniyoga Hvis du har brug for at slippe af med virkningerne af fysisk traume, kan Viniyoga være det bedste valg. Her ofres holdningens rigtighed for behagelige fornemmelser. Viniy Yoga er den mest skånsomme praksis, der er kendetegnet ved, at selve øvelsen tilpasser sig trainen og ikke omvendt.

Anbefalede: