Sådan Fører Du En Sportsdagbog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fører Du En Sportsdagbog
Sådan Fører Du En Sportsdagbog

Video: Sådan Fører Du En Sportsdagbog

Video: Sådan udfører du en modtagning med ydersiden 2022, December
Anonim

En sportsdagbog er et nødvendigt redskab til at opnå resultater i den valgte form, især inden for atletik og bodybuilding. Der er en bestemt ordning for at føre en dagbog.

Sådan fører du en sportsdagbog
Sådan fører du en sportsdagbog

Instruktioner

Trin 1

Få dig en stor firkantet notesbog. Det er bedst, hvis det er en A4 notesbog. Selvom du kan gå ud af din situation. Imidlertid vil en ternet foring være praktisk til registrering af numeriske data.

Trin 2

Skriv på den første side det vigtigste mål, du vil opnå i din valgte sport. Lad os sige, at du er en kraftløfter og ønsker at blive en CCM. Du skal tydeligt angive, hvor meget vægt i den samlede begivenhed, du skal overvinde for at få den. Hvis du vil blive MS i atletik, skal du skrive ned, hvor meget du har brug for for at køre din profilafstand.

Trin 3

Fremhæv flere felter til at notere træningsprocessen. For det første har du brug for mest plads til en detaljeret registrering af træningsindholdet: antal kilometer i kryds, øvelser, tilgange, tider, hvile osv. For det andet skal du markere feltet for at registrere din puls (puls) eller puls. Mål det efter træning, og indtast dataene i en dagbog.

Trin 4

For det tredje skal du give plads til noter. De kan registrere egenskaberne ved den interne tilstand i løbet af dagen eller under træning. Skriv om, hvordan du har det, eller om andre tanker, der kan komme til at tænke dig. Alt dette er nødvendigt for at rette sportsprocessen.

Trin 5

Registrer alle diætoplysninger. På den anden side (eller derunder) skal du holde en daglig oversigt over den mad, du spiser. Beregn antallet af kalorier, du har brug for om dagen for at opnå den maksimale ydeevne i træningen ved hjælp af formlen: personlig vægt * 24 timer * 1,4 * 1, 5. Dette er, hvor meget kalorier du har brug for om dagen. Angiv også i denne kolonne oplysninger om de vitaminer, du spiser ud over den vigtigste diæt.

Trin 6

Gør status for ugen og måneden. Registrer det samlede antal kilometer, du har kørt, eller mængden i kg på det udstyr, du har løftet. Foretag justeringer for at komme i retning af dit mål så hurtigt som muligt. Giv dagbogen til din mentor for at kontrollere. Arbejd sammen for at forbedre din træningspræstation.

Populær af emne.