Sådan Organiseres Et Volleyballmesterskab

Indholdsfortegnelse:

Sådan Organiseres Et Volleyballmesterskab
Sådan Organiseres Et Volleyballmesterskab
Video: Sådan Organiseres Et Volleyballmesterskab
Video: Acrobatic Volleyball Saves 2023, Februar
Anonim

For at organisere og afholde et volleyballmesterskab på ethvert niveau skal du på forhånd bestemme de ultimative mål for denne begivenhed for ikke at opleve mangel på finansiering.

Sådan organiseres et volleyballmesterskab
Sådan organiseres et volleyballmesterskab

Instruktioner

Trin 1

Beslut til hvilket formål du vil organisere mesterskabet. Måske vil du involvere unge i sport. Eller for at styrke din virksomheds ånd. Eller du og dit team ønsker at gå til et højere amatørniveau i fremtiden.

Trin 2

Det er muligt, at din private virksomhed allerede har tilstrækkelige midler til at være vært for mesterskabet. Så skal du bare kontakte et af de indflydelsesrige virksomheder, der er involveret i organisering af sportsbegivenheder. Alle problemer med at organisere begivenheden overtages af virksomhedens medarbejdere.

Trin 3

Hvis du beslutter at afholde mesterskabet på eget initiativ, eller hvis du ikke har nok midler, skal du først kontakte departementet for sport, turisme og ungdomspolitik i din region eller by med et forslag om at organisere det. Men selvom administrationen udsteder tilladelse til at holde mesterskabet, bliver du selv nødt til at beslutte alle andre spørgsmål.

Trin 4

Beslut hvilke indflydelsesrige trænere og atleter der vil blive bedømt. Indgå aftaler med dem om at betale for deres tjenester og udarbejde med dem (og under hensyntagen til deres ansættelse) en tidsplan for afholdelse af volleyballkonkurrencer. Tjek listen over kommandoer. Prøv at invitere en volleyballstjerne, i det mindste på nationalt plan, til det fremtidige mesterskab.

Trin 5

Udforsk de volleyballhaller, der er tilgængelige i din by, og vælg det niveau, der passer dig. Bed afdelingen eller ejerne af hallerne om at finde ud af, hvor realistisk det er at holde mesterskabet på disse spillesteder inden for den tidsramme, du har planlagt. Enig om disse vilkår på alle niveauer, og foretag en forskudsbetaling for lejen af ​​lokalet.

Trin 6

Søg hjælp fra potentielle sponsorer af arrangementet. Alle kan fungere som dem - fra en velrenommeret bank til en velkendt butik. Det vigtigste er, at du placerer deres annoncer på mesterskabet. Derudover kan du under det organisere salg af varer produceret eller solgt af sponsorer. Det er muligt, at spillerne fra nogle hold (eller dit hold) ikke har noget imod det, hvis de har logoet for et af de virksomheder, der finansierer begivenheden på deres sæt.

Trin 7

Offentliggør oplysninger om det fremtidige mesterskab i medierne (eller forhandl informationssponsorering med dem). Book billetter, hvis du ikke planlægger at gøre indgangen til mesterskabet gratis, og sørg for deres salg.

Populær af emne.