Sådan Organiseres En Sportsbegivenhed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Organiseres En Sportsbegivenhed
Sådan Organiseres En Sportsbegivenhed

Video: Sådan Organiseres En Sportsbegivenhed

Video: Sådan Organiseres En Sportsbegivenhed
Video: Сверлильное приспособление для токарного станка. Испытание фрезеровкой. 2024, Marts
Anonim

Moderne sport indebærer ikke kun intensive trænings- og træningslejre, men også regelmæssige konkurrencer, som kan finde sted på forskellige niveauer. Deres arrangører skal overveje flere vigtige punkter.

Sådan organiseres en sportsbegivenhed
Sådan organiseres en sportsbegivenhed

Er det nødvendigt

  • - arrangementets budget
  • - bannere / brochurer
  • - dommerpanelet
  • - et sted for konkurrencer
  • - udstyr
  • - deltagere
  • - frivillige.

Instruktioner

Trin 1

Organiser et udvalg af frivillige, der er interesseret i at være vært for en sportsbegivenhed. Naturligvis afhænger det hele af begivenhedens detaljer, da de fleste af dem er vært for lokale sportsforbund. Hvis de ikke er der, har du under alle omstændigheder brug for assistenter, der har organisatoriske færdigheder og har gode kontakter med sportsklubber.

Trin 2

Vælg en dato for begivenheden. Sørg for, at det ikke forstyrrer andre konkurrenceplaner og atletstræning. Vær også opmærksom på det sportsudstyr, du har brug for til at organisere begivenheden på forhånd.

Trin 3

Lav en opgaveliste. Når du har indstillet startdatoen, skal du nu lave en tidsplan for alle dage og uger før den officielle åbning. For eksempel har du en uge før begivenheden opgaver som at forberede præmier (kopper, medaljer, certifikater), oprette reklameplakater (pjecer), applikationslister osv. Og en måned før starten skal du sørge for at reklamere for den kommende begivenhed og invitere dommerpanelet.

Trin 4

Beslut, hvor mange hold og atleter, der vil deltage i konkurrencen. Disse tal vil påvirke antallet af frivillige, der kan betjene begivenheden. Og også arrangementets budget vil afhænge af dette. I nogle tilfælde anbefales det at opkræve et mindre adgangsgebyr fra atleter eller hold. Dette er en ret almindelig praksis for vores klubber.

Trin 5

Kør en reklamekampagne. Den lokale sportsorganisation er normalt en del af det regionale og føderale. Disse to højere myndigheder kan annoncere for dit arrangement gennem deres ressourcer. Det er kun vigtigt for dem at vise dets betydning for udviklingen af sport. Uddel flyers på offentlige steder, opret bannerannoncer, og forhandl PR-hjælp med trænere og teamledere.

Trin 6

Forbered lokalet til konkurrencen. Bestil alt nødvendigt udstyr, og gør området klar et par dage før starten. Vær særlig opmærksom på integriteten af præmierne og souvenirs. Inviter embedsmænd (dommere og gæster) til konkurrencen på forhånd. Sørg for, at hold og atleter får alt, hvad de har brug for til arrangementet. Vær din sportsbegivenhed i henhold til en forudplanlagt plan.

Anbefalede: