Sådan Afholdes En Sportsbegivenhed I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afholdes En Sportsbegivenhed I
Sådan Afholdes En Sportsbegivenhed I

Video: Sådan Afholdes En Sportsbegivenhed I

Video: Sådan Afholdes En Sportsbegivenhed I
Video: Sådan var sønderjyderne udrustet 2024, April
Anonim

Næsten i enhver organisation: arbejde, uddannelsesmæssig eller industriel - der er kalendere af sports- og sportsbegivenheder, som som regel udarbejdes i et år. Specialuddannede mennesker er engagerede i dette, og de har en lang række opgaver. Lad os røre ved spørgsmålet om at afholde enhver sportsbegivenhed.

Sådan afholdes en sportsbegivenhed
Sådan afholdes en sportsbegivenhed

Er det nødvendigt

  • - Sted for konkurrencen
  • - Dommerpanelet
  • - Læger;
  • - Sportsudstyr;
  • - Støttegruppe
  • - Filmhold.

Instruktioner

Trin 1

Bestem den nøjagtige dato og placering af sportsbegivenheden. Alt skal godkendes af direktøren for virksomheden, skolen eller instituttet, på grundlag af hvilket konkurrencen vil blive afholdt. Hele administrationen skal underrettes på forhånd.

Trin 2

Lav en klar og trinvis plan for denne aktivitet. Alt skal staves detaljeret. Det er bedst at lave underemner (dvs. hvert trin) og tid til dem. Det kan bestå af mange faser. Indvejning, antal numre, åbningsceremoni, åbningstale, optræden af kunstnere / cheerleaders, hoveddel af konkurrencen, pause, belønning, afslutning.

Trin 3

Send en officiel invitation til de mennesker, der er ansvarlige for konkurrencen. Disse er først og fremmest dommerpanelet, læger, retshåndhævende myndigheder, medierepræsentanter, filmteam, støttegrupper, assistenter. Listen kan være større afhængigt af arrangementets omfang, men disse mennesker er normalt til stede ved alle massekonkurrencer.

Trin 4

Annoncer den kommende begivenhed til deltagerne på forhånd. De skal på forhånd vide, hvad der vil finde sted, og hvornår. Fordi de har brug for at dirigere deres træningsregime til forberedelse. Det tilrådes at gøre dette 2-3 eller flere måneder før starten. Nogle gange, endnu tidligere. Igen handler det om konkurrenceens betydning og omfang.

Trin 5

Lav generelle ordninger et par dage før starten af konkurrencen. Udstyr stedet som krævet af sikkerhedsbestemmelser. Forbered alt nødvendigt udstyr. Inviter en støttegruppe eller andre præsentanter til at øve. Arbejd igennem hele planen med alle arrangørerne, og foretag justeringer. Forebyggende foranstaltninger vil heller ikke skade.

Trin 6

Lav en officiel meddelelse om åbningstider og placeringer. Underret atleterne om dette igen. På tærsklen til starten skal du kontrollere parathed for alle deltagere og hjælpegrupper igen. Forbered en deltagerliste et par timer i forvejen, og informer dem.

Trin 7

Gennemfør begivenheden i henhold til den udarbejdede og justerede plan. Under konkurrencen skal du gøre dit bedste for at sikre deltagernes og gæsterne til sportsbegivenheden.

Trin 8

Når du er færdig, skal du tage status. Kontroller højttalernes og udstyrets fysiske tilstand. Sørg for formelle lukninger og oprydningsaktiviteter efter konkurrencen.

Anbefalede: