Hvordan Man Taber Sig For En Kvinde

Hvordan Man Taber Sig For En Kvinde
Hvordan Man Taber Sig For En Kvinde
Anonim

For at tabe sig for en kvinde er det slet ikke nødvendigt at udtømme dig selv med kostvaner. Du kan tabe dig let og stadig have det sjovt. Dans vil hjælpe i dette, hvis du danser regelmæssigt 2-3 gange om ugen, så forsvinder de ekstra pund hurtigt.

Hvordan man taber sig for en kvinde
Hvordan man taber sig for en kvinde

Indiske danse hjælper med at afskære ekstra centimeter. De er kendetegnet ved speciel plasticitet, nåde og ligner yoga assanas. Danseren fryser i en bestemt position i et par sekunder takket være dette og forskellige bevægelser i kroppen og hofterne bliver taljen tynd. Pigen får en særlig seksuel plasticitet.

Den hawaiiske hula gav sit navn til slankende bøjle (hula hoop) af en grund. Dansens bevægelse ligner en bøjles rotation i taljen, har en helbredende virkning og ligner meditation i en dans. Huladans fremskynder stofskiftet, gendanner hurtigt figuren efter fødslen.

Irske dansere har slanke ben. Hurtige kast og overlapninger erstattes af glidende trin og lette spring. I dette tilfælde forbliver kroppen stille. Når du træner irsk dans, udvikles musklerne i låret og underbenet. Som en bonus får danseren perfekt kropsholdning og abs.

I mavedans er belastningen rettet mod problemområder - hofter og underliv. Kombinationen af glatte bevægelser i hofterne, rytmisk svingende, temperamentsfulde vibrationer er en effektiv gymnastik, der hjælper med at fjerne ekstra pund. For en intens lektion forbrændes 350 kilokalorier, du kan glemme "ørerne" på hofterne.

En simpel øvelse - huk - hjælper dig med hurtigt at tabe overskydende fedt. Squat hver dag, startende fra 10-12 og gradvist når 100. Du får en spændende lårlinje, fast abs, slippe af med cellulite.

Anbefalede: