Kan Jeg Dyrke Sport Hver Dag?

Indholdsfortegnelse:

Kan Jeg Dyrke Sport Hver Dag?
Kan Jeg Dyrke Sport Hver Dag?

Video: Kan Jeg Dyrke Sport Hver Dag?

Video: Kan Jeg Dyrke Sport Hver Dag?
Video: Топ-10 вещей, которые нужно сделать, чтобы быстро похудеть 2024, Kan
Anonim

”Chief Academician Ioffe beviste: cognac og kaffe

du vil blive erstattet af sport og forebyggelse …”.

Sportsaktiviteter bliver mere og mere populære, og det er ikke overraskende. Når alt kommer til alt er det nu moderigtigt at have en slank, fit figur, se succesrig og energisk ud, tage sig af dit helbred. Og hvor ofte begynder begyndere, der ønsker at få alt og straks ivrig begynder at træne, men skuffet over resultaterne opgiver undervisningen efter en måned eller to.

Kan du gøre det?
Kan du gøre det?

Ni grunde til at vælge en sport

Så beslutningen er taget! Du har købt et fitness- eller gymmedlemskab. Og du tegner allerede pæne billeder i dit hoved, hvordan dit udseende vil ændre sig bare … Stop! Resultaterne bliver nødt til at vente meget længere end en uge eller endda en måned. Den første ting, du bliver nødt til at gøre, er at udvikle en vane med regelmæssig motion. Sport, uden overdrivelse, bør blive en del af hverdagen. Motivation, selvdisciplin og evnen til at planlægge din tid er meget vigtig her. Så hvad giver sport os?

• Sport er en stor hjælper i kampen mod overvægt. Strammer og forbedrer figuren.

• Sport gør en person mere modstandsdygtig - du vil let gå op ad trapper, bære tunge poser, du vil være i stand til at indhente en afgangsbus uden åndenød.

• Sport hjælper med at udvikle værdifulde egenskaber som viljestyrke, selvdisciplin, målbevidsthed.

• Sportsaktiviteter forbedrer blodcirkulationen og aktiverer ikke kun musklerne, men også hjernen.

• Sport eliminerer dårlige vaner - trang til alkohol, rygning, stofmisbrug.

• Fysisk aktivitet hjælper med at forbedre dit humør og klare stress. I nogle tilfælde kan træning erstatte depressionpiller.

• Korrekt valgt fysisk aktivitet reducerer risikoen for at udvikle mange sygdomme, forbedrer hjertefunktionen, stabiliserer blodtrykket og hjælper med at slippe af med rygsmerter.

• Sport hjælper ældre med at være i god fysisk form i mange år.

• Ved aktivt at besøge en fitnessklub eller et motionscenter udvider du din sociale cirkel, du får mange nye bekendtskaber og endda venner.

Hvis du hurtigt vil tabe dig, har du brug for aerobic-klasser. De forbedrer stofskiftet, forbrænder mange kalorier. Disse øvelser kan udføres dagligt, da de ikke belaster musklerne.

Hvordan kan du få succes?

Når du starter almindelig sport, skal du huske at starte i det små. Det vigtigste på dette tidspunkt er at vælge og udføre et sæt øvelser korrekt og beregne belastningen i overensstemmelse med din fysiske tilstand og alder. Du skal lære at føle dine muskler og styre deres spænding. På dette tidspunkt er det bedre at øve under vejledning af en erfaren instruktør, og senere kan du holde dig i form alene.

Daglig træning med flere gentagelser af øvelser (især uklart udførte) hjælper ikke kun, men vil endda bremse processen. Der vil være en effekt af "overtræning af muskler", de har simpelthen ikke tid til at komme sig. Når alt kommer til alt forekommer muskelvækst ikke under træning, men efter det - i genopretningsperioden. Sportsaktiviteter er en slags stress for kroppen, som har brug for tid til at øge udholdenhed, øge muskelvolumen og som et resultat forberede sig på gentagelse af belastninger.

For at opretholde helbredet indtil en moden alderdom er det nødvendigt at elske og træne din krop; husk at livet er bevægelse og regelmæssig sport kan hjælpe med dette.

Men det betyder ikke, at du på en dag uden træning skal sidde i sofaen. Det vil være nyttigt at tage et kort løb, lave let gymnastik eller i det mindste bare tage en tur i den friske luft.

Anbefalede: