Sådan Rammer Du Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rammer Du Hurtigt
Sådan Rammer Du Hurtigt

Video: Sådan Rammer Du Hurtigt

Video: Sådan Rammer Du Hurtigt
Video: SÅDAN RAMMER DU HURTIGST CHAMPION I SÆSON 7 (STEELSERIES GIVEAWAY) | Zrool 2024, April
Anonim

Evnen til at strejke hurtigt er et væsentligt element i træningen af enhver kriger. Jo hurtigere slaget er ramt, jo mindre chancer har fjenden for at opbygge et forsvar af høj kvalitet. Derudover er slagets kraft direkte proportional med påføringshastigheden. Lige omhyggeligt skal du træne både armhastigheden og benhastigheden, for for at give et godt slag er interaktionen mellem alle dele af kroppen nødvendig.

Sådan rammer du hurtigt
Sådan rammer du hurtigt

Er det nødvendigt

  • - lette håndvægte
  • - tung medicinbold;
  • - natsennaya pude
  • - en pose sand.

Instruktioner

Trin 1

Saml håndvægte på halv kilo. Lav skygge bokseøvelse i 5-10 minutter i et hurtigt tempo hver dag. Tag ikke for tung en vægt, dette kan føre til en krænkelse af slagteknikken.

Trin 2

Slå vægpuden med maksimal kraft. Et hit udføres i 3 sekunder. Belastningen er 50-60 slag i en runde. Gennemfør i alt 10 runder. Hvilepausen er ikke mere end et minut.

Trin 3

Lav plyometriske øvelser såsom push-ups for at udvikle din stansningshastighed. Tag en liggende stilling. Bøj langsomt dine albuer og sænk din krop ned, indtil dit bryst rører gulvet. Skub derefter din krop opad. Du skal have tid til at klappe i hænderne, mens kroppen er i flyvefasen.

Trin 4

Spil badminton i en time tre gange om ugen. Denne lektion træner din øjeblikkelige reaktion og evnen til hurtigt at reagere på fjendens bevægelser. Det er badminton Jet Li, som han kalder grundlaget for sin berømte eksplosive reaktion.

Trin 5

Slå hurtigt på sandsækket. Når du slår, skal du dreje din underarm og slå med midter- og pegefingerne. Dette giver dig mulighed for at strejke med maksimal kraft.

Trin 6

Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Sænk dine arme langs din krop. Sæt dig ned, træk dit bækken tilbage, så dine knæ ikke går ud over tålinjen. Hop op med kraft og bring dine knæ til brystet. Land blødt og spring straks igen. Lav spring efter hinanden uden at stoppe. Start med 3-5 sæt med 10-20 reps. Denne øvelse er et must i sprintertræning og giver dig mulighed for at udvikle eksplosiv benrespons.

Trin 7

Stå mod væggen i en afstand af 2-3 meter. Kast en tung medicinkugle fra brystet ind i væggen med magt. Få medicinkuglen til at hoppe i dine hænder.

Trin 8

Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Løft den tunge medicinbold over dit hoved. Kast medicinkuglen med kraft på gulvet, som om du prøver at bryde den. Stræb efter at opnå den højest mulige afvisning.

Trin 9

Fjern bicepsøvelser fra din træning. Veludviklede biceps forhindrer armen i at slappe af, hvilket er en forudsætning for en hurtig, surrende slag.

Anbefalede: