Sådan Tørrer Du Dine Muskler Bedst

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tørrer Du Dine Muskler Bedst
Sådan Tørrer Du Dine Muskler Bedst

Video: Sådan Tørrer Du Dine Muskler Bedst

Video: Sådan Tørrer Du Dine Muskler Bedst
Video: Guide: Sådan vasker du dit tøj 2024, April
Anonim

Muskeltørring repræsenterer den maksimale reduktion i procentdelen af kropsfedt. Det er værd at bemærke, at en atlet ser bedre og mere spektakulær ud, hvis hans skrå mavemuskler og abs terninger er tydeligt synlige. Til dette tørrer han musklerne i en forudbestemt periode.

Sådan tørrer du dine muskler bedst
Sådan tørrer du dine muskler bedst

Kost

Nogle kvinder, der ønsker at give deres muskler mere lindring, begynder at bruge en række fedtforbrændere og reducerer deres daglige kalorieindtag markant. Faktisk gør denne metode musklerne mere fremtrædende, men samtidig mister de betydeligt i volumen. Som et resultat begynder kroppen, der er berøvet den nødvendige dosis næringsstoffer, over tid at fodre på reserverne af muskelvæv.

For at give lindring og bevare muskelmasse, bør du slet ikke reducere den daglige dosis mad og tage specielle præparater til forbrænding af fedt. Det er nødvendigt at ændre ernæringsregimet fuldstændigt - vælge de rigtige doser fedt, proteiner og kulhydrater.

Kulhydrater er kendt for at være den største kilde til fedme. Faktisk bidrager enkle kulhydrater (især melprodukter og slik) til væksten af kropsfedt. Komplekse kulhydrater (korn, sort brød, pasta) bidrager dog kun lidt til dette, hvis de indtages i acceptable mængder. I tørreperioden anbefaler eksperter, at protein dominerer i kosten.

Moderne piger, der drømmer om at få en slank figur på kort tid, nægter i stigende grad at træne med simulatorer og foretrækker en diæt frem for de mest aktive metoder til forbrænding af fedt. Under tørring vil det være nødvendigt at huske at dyrke sport i diætperioden og involvere så mange muskler i kroppen som muligt.

Eksperter anbefaler følgende måde at sammensætte kosten i tørreperioden på. Som basisprodukter, der kan indtages når som helst, skal du bruge kogt eller bagt fisk, kogte blækspruttefileter, kyllingebryst, æggehvide.

Følg brugen af grøntsager, urter, pasta, korn. Som en drink anbefaler eksperter at tage sukkerfri ingefærte og rent vand. For effektivt at tørre kroppen, skal fedt, hurtige kulhydrater og mejeriprodukter udelukkes fuldstændigt fra kosten.

Sports ernæring

Der er en bred vifte af sportstilskud til rådighed i dag. Alle er effektive på deres egen måde - både for hele organismen og for at give muskelmasse lindring. De vitaminer og aminosyrer, der er en del af sportsernæring, har en positiv stimulerende virkning på mave-tarmkanalen, leveren og nyrerne. Det er nødvendigt at tage den rigtige sportsernæring for at få mest muligt ud af det.

Et meget nyttigt produkt er kreatin. Med sin hjælp kan du opnå succes med at tørre kroppen på kort tid. Et endnu mere effektivt supplement er kreatin med ribose. Det vil være nyttigt for de piger, der ud over lettelse ønsker at tabe så meget fedt som muligt. Bare glem ikke, at ved hjælp af sportsernæring er det nødvendigt at øge belastningen på musklerne.

Husk: brugen af sportsernæring er kun mulig efter konsultation med en specialist, da den har en række kontraindikationer og bivirkninger.

Anbefalede: