Top 5 Mad Til Opbygning Af Muskler

Top 5 Mad Til Opbygning Af Muskler
Top 5 Mad Til Opbygning Af Muskler

Video: Top 5 Mad Til Opbygning Af Muskler

Video: Top 5 Mad Til Opbygning Af Muskler
Video: MIN GUIDE TIL STØRRE MUSKELMASSE!🤩 DE 5 VIGTIGSTE REGLER 5 FOR KOST OG TRÆNING! 2024, Marts
Anonim

Uanset hvor meget tid du bruger i gymnastiksalen, vokser dine muskler ikke uden ordentlig og afbalanceret ernæring. Hvad du spiser påvirker ikke kun dit helbred, men også dit udseende. Her er de top 5 bedste mad, der bygger muskler.

Top 5 mad til opbygning af muskler
Top 5 mad til opbygning af muskler

Kyllingebryst

Kyllingebryst indeholder magert protein, vitaminer og mineraler, der er meget gavnlige til opbygning af muskler. Især fremskynder protein helingsprocessen af muskelvæv og skader forårsaget af hård træning. Samtidig nærer andre næringsstoffer som B-vitaminer, niacin, selen, zink og jern muskelvæv direkte.

Føj kyllingebryst uden hud til din daglige diæt.

Mælk

Mælk indeholder valle og kasein, to meget værdifulde proteiner. Mens valle let omdannes til aminosyrer og absorberes i blodbanen, behandles kasein langsomt i fordøjelsessystemet og tilvejebringer således protein til kroppen i lang tid.

Andre vitaminer og mineraler såvel som kulhydrater og fedt i mælk spiller en vigtig rolle i næring og vedligeholdelse af muskelstyrke.

Æg

Æg indeholder protein af høj kvalitet, hvilket er vigtigt for at opbygge muskler. Derudover bidrager aminosyrerne i æg sammen med mineraler som zink, jern og calcium til muskelopbygning og genopretning. De forsyner også kroppen med vitamin A, B, E, K, folinsyre og riboflavin, hvilket øger kroppens stofskifte.

Det anbefales at indtage 1-2 æg dagligt.

Quinoa frø

En anden god kilde til næringsstoffer, der kan gavne musklerne, er quinoa frø. Frøene har højt proteinindhold, men lavt kalorieindhold, hvilket gør dem til en ideel mad til muskelvækst. Tilstedeværelsen af ecdysteroider i quinoa hjælper med at opbygge muskler og reducere fedtmasse.

Der er mange andre værdifulde stoffer i frøene, for eksempel vitamin E, kalium, fosfor, folsyre, beta-caroten osv.

Sød kartoffel

Takket være deres høje fiber- og vitaminindhold hjælper søde kartofler også med at opbygge muskler. Dens kulhydrater gendanner glykogenforretninger, der er brugt op under træning. Andre næringsstoffer som vitamin B6, C, E, D, kobber, magnesium, jern og quercetin forbedrer det generelle helbred, forbrænder fedt og hjælper med fordøjelsen.

Anbefalede: