Sådan Pumpes Dine Ben Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Dine Ben Op
Sådan Pumpes Dine Ben Op

Video: Sådan Pumpes Dine Ben Op

Video: Sådan Pumpes Dine Ben Op
Video: ДЕЛАЙТЕ ЭТО ПЕРЕД ТРЕНИРОВКОЙ ДЛЯ БЫСТРЫХ РЕЗУЛЬТАТОВ | 8-минутная активация 2023, Juni
Anonim

Fit og atletiske ben er den elskede drøm for både kvinder og mænd, der ønsker at overraske dem omkring dem med deres trænede figur om sommeren, bære shorts, korte nederdele og tøv ikke med at gå langs stranden i en badedragt. Det er et øjeblik at strække dine ben, selvom du ikke har tid til at gå i gymnastiksalen. Enkle og velkendte øvelser, der udføres regelmæssigt derhjemme, hjælper dig med at gøre dine ben smukkere og slankere, stramme skinkerne og slippe af med problemområder.

Sådan pumpes dine ben op
Sådan pumpes dine ben op

Instruktioner

Trin 1

Tag en startposition med tæerne lukkede og dine hæle fra hinanden. Placer dine hænder på dit bælte og ret din ryg. Stig op på tæerne, frys i et par sekunder, og sænk dig derefter ned.

Trin 2

Gå op og ned 60 gange i træk, langsomt, slappe af efter hver tyvende gang. Denne øvelse pumper dine lægmuskler godt. Efter tre til fire dage skal du øge din løftehastighed med 10 gange.

Trin 3

For at rydde op i dine ben og bagdel skal du placere dine fødder i skulderbredde fra hinanden og placere dine hænder på din talje. Gå tilbage med dit venstre ben, mens du indånder, mens du bøjer begge knæ vinkelret.

Trin 4

Højre lår skal ligge parallelt med gulvet. Udånd og vend tilbage til startpositionen, mens du står. Gentag derefter det samme for højre ben. Skift benet, gør øvelsen 25 gange i træk.

Trin 5

En anden øvelse for at styrke balderne udføres, mens du knæler på gulvet og læner sig på bøjede albuer. Forlæng dit bøjede ben tilbage og spring det op. Gentag med det andet ben. Foretag 20 bevægelser for hvert ben. Rul over på ryggen og gør 20 bevægelser opad i bækkenet, sammentræk dine mavemuskler og glutes.

Trin 6

For at stramme siden af låret, knæl ned og hvil på dine hænder. Tag dit højre ben lige til siden, og hold det parallelt med gulvet uden at løfte det højere end kroppen. Bring dit ben tilbage og gentag med dit venstre ben. Udfør 25 bevægelser i hver retning på hvert ben.

Trin 7

De forreste og indvendige lår kan let styrkes ved at lave squats. Placer dine fødder skulderbredde fra hinanden og læg dine hænder på din talje. Spred dine sokker fra hinanden. Med en ryg lige, gør en inhalations squat med dine knæ bøjet vinkelret og hold dem sammen. Når du ånder ud, stå op. Squat igen med et nyt åndedrag. Gentag mindst 25 gange.

Populær af emne.