Øvelser Til At Strække Krydsgarnet

Indholdsfortegnelse:

Øvelser Til At Strække Krydsgarnet
Øvelser Til At Strække Krydsgarnet

Video: Øvelser Til At Strække Krydsgarnet

Video: Øvelser mod rygsmerter Quadratus lumborum stræk 2022, December
Anonim

Garnene er ikke kun meget smukke og effektive, men også en indikator for leddens fleksibilitet og sundhed. Der er en opfattelse af, at hvis du ikke sad på splittelsen i barndommen, så vil det være ret vanskeligt at opnå dette i en ældre alder. Det er ikke sandt. Det vigtigste er ikke kun at ønske, men også at træne hårdt.

Øvelser til at strække krydsgarnet
Øvelser til at strække krydsgarnet

Fordelene ved garn

Til at begynde med er garnet i længderetningen og på tværs. Samtalen i artiklen fokuserer specifikt på sidegarnet. Hvad er brugen af ​​krydsegarn?

  • har en positiv effekt på kvinders sundhed
  • fremmer udviklingen af ​​muskler og led
  • hjælper med at gendanne en god form for lænden og rygsøjlen;
  • hjælper med at forbedre benformen.

Det er sværere at sidde i en sidegarn end i en langsgående, men ikke desto mindre skal du aldrig give forsøg op. Faktisk er der ingen kontraindikationer for garn. Det vigtigste er at føle din krop og ikke skynde dig. Dette er den vigtigste regel for strækning - alle bevægelser skal være glatte, uhastede uden ryk.

Kryds garnøvelser

image
image

I enhver instruktion "hvordan man sidder på garnet" vil et af hovedpunkterne være - en god opvarmning. For det første er der mindre chance for at strække musklerne. For det andet er det lettere at arbejde med opvarmede muskler. At strække sig efter cardio eller interval træning er godt.

Øvelse 1: sid på gulvet, spred dine ben så bredt som muligt, løft armene op, og sænk dig fremad, mens du trækker vejret ud. Tag flere tilgange, hældningen skal altid være på udånding. Hold ved det ekstreme punkt i et par sekunder.

Træning 2 straks efter øvelse 1. Ræk ud med fingerspidserne mod tæerne, mens du trækker vejret ud, gentag et par gange, og dvæl derefter på det yderste punkt.

Øvelse 3: fødderne er skulderbredde fra hinanden, pakk armene rundt om albuerne og stræk underarmene nedad og forsøg at nå gulvet. Gentag øvelsen flere gange med dine fødder tættere på hinanden. Dette er en grundlæggende øvelse for både længderetning og tværgående garn og skal udføres i ethvert strækningskompleks.

Øvelse 4 er især vigtig for krydsegarnet. Fødder skulderbredde fra hinanden, hænderne ned, håndfladerne ned, ryggen lige, hagen op. Spred langsomt dine ben til siderne, indtil dine håndflader rører gulvet, og så lænet dig på dine hænder og prøv at sidde på splittelserne. Så snart du føler smerte, skal du stoppe, det er bedre at gøre en eller to flere tilgange.

En meget vigtig regel i strækning er at kompensere for bøjninger. Stå lige op med fødderne skulderbredde fra hinanden og parallelt med hinanden, hænderne på din talje eller læg dem på bagsiden af ​​dine hofter. Bøj forsigtigt tilbage, som om du vil se dine hæle. Denne øvelse udvikler også dine mavemuskler og gør din ryg mere fleksibel.

Populær af emne.