America's Cup 2016: Anmeldelse Af Spillet Colombia - Costa Rica

Efter sejre i de første to kampe har colombianerne allerede sikret sig vej til næste fase af Copa America 2016. I den sidste kamp skulle landsholdet mødes med Costa Rica.

America's Cup 2016: anmeldelse af spillet Colombia - Costa Rica

For at fortsætte kampene i turneringen havde Costa Ricans brug for en sejr i kampen med Colombia. Desuden var det ønskeligt at score en masse, da i tilfælde af amerikanernes nederlag af paraguayanerne ville målforskellen blive beregnet mellem landsholdene i Paraguay og Costa Rica. Holdet, der blev den største sensation ved verdensmesterskabet i Brasilien i 2014 (Costa Rica) gjorde deres bedste for deres del - de vandt en sejr over Colombia.

Kampen Colombia - Costa Rica viste sig at være den hidtil mest spændende i turneringen. Tilskuerne så fem scorede mål, hvoraf det første blev udstedt allerede i andet minut. Venegas uden for feltet sendte bolden i det øverste hjørne med et smukt spark. Costa Ricas landshold tog føringen 1: 0.

Colombias fodboldspillere hoppede hurtigt tilbage. Allerede i det 6. minut blev resultatet på resultattavlen lige. Udmærket af Frank Fabre. I fremtiden blev spillet spillet med tokantede angreb, hvor Costa Ricans var mere succesrige. Deres angribende handlinger resulterede i et eget mål. Helten fra det 6. minut Fabra skar bolden i sit eget mål. Til glæde for deres fans tog fodboldspillere fra Costa Rica føringen 2: 1 (det 34. minut var på stopuret).

I anden halvdel fortsatte mål mod begge modstandere. For det første øgede Costa Ricans deres føring. I det 58. minut gav Brian Oviedo en assist til Celso Borges, hvis skud i nederste hjørne af målet var nøjagtigt. Costa Ricans tog føringen med en forskel på to mål. Men inden kampens afslutning ændredes resultatet på resultattavlen igen.

Den colombianske leder Juan Cuadrado lavede en pasning til Marlos Moreno Durana, der skød målmanden uden for feltet. En stærkt sendt bold fløj ind i det nærmeste hjørne af målet. Dette mål var det sidste i kampen.

Den endelige score 3: 2 til fordel for Costa Rica-landsholdet forkælet kun stemningen hos colombianerne før slutspillet. Og for vinderne selv bragte det ikke det forventede resultat: Amerikanerne vandt deres kamp mod Paraguay. Således tager det colombianske landshold andenpladsen i gruppe A, mens Costa Rica falder til tredjepladsen og slås ud af turneringen.