America's Cup 2016: Anmeldelse Af Kampen Colombia - Paraguay

Colombianerne er blandt favoritterne af American Football Championship 2016. I anden runde af gruppespillet i kvartet A blev dette hold modstander af et andet sydamerikansk hold - Paraguay.

America's Cup 2016: anmeldelse af kampen Colombia - Paraguay

De vigtigste nyheder for fans af det colombianske landshold før kampen var tilstedeværelsen af kaptajnen og holdlederen James Rodriguez i startopstillingen. Det var denne spiller fra Real Madrid med hans handlinger, der i sidste ende påvirkede scoren på resultattavlen.

Colombianerne startede mødet mere aktivt. Som et resultat så publikum et tidligt mål. I det 12. minut tog James Rodriguez et hjørne fra højre flanke af angrebet. Milan-angriber Carlos Bacca reagerede på overførslen og ramte uimodståeligt under overliggeren fra linjen i målmandens område. Denne bold var den første i turneringen for den colombianske angriber.

I kampens 30. minut fordoblede colombianerne deres føring. James Rodriguez har nu sendt bolden ind i det paraguayanske landsholds mål, hvilket tvinger nettet til at flagre i det yderste hjørne af målet. Colombias landshold tog fortroligt føringen 2: 0. Derefter forsøgte paraguayanerne på en eller anden måde at forbedre deres spil i angreb, men fra scoringschancerne i første halvdel af mødet kan kun Dario Lescans frispark skelnes. Den colombianske målmand Ospina i elegant stil reflekterede bolden i overliggeren.

I anden halvdel demonstrerede den colombianske målmand endnu en gang vidundere ved at redde sit mål. Ospina lavede en af de smukkeste mesterskabsbesparelser i øjeblikket. I det 62. minut sendte Paulo Da Silva, efter et hjørnespark, bolden i øverste hjørne, men målmanden, der strakte sig ud i sin fulde højde, formåede at få skallen.

Paraguayanerne forlod ikke banen uden et mål. I det 71. minut sendte Victor Ayala bolden til top ni af det colombianske mål med et smart langskud. Dette mål er stadig et rigtigt højdepunkt i turneringen.

Flere hold kunne ikke skelne sig ud i kampen, selvom Edwin Cardona (Colombia) havde et strålende øjeblik til at score - Paraguay blev reddet af stolpen.

Den endelige sejr i Colombia 2: 1 giver dette hold mulighed for at score seks point efter to kampe og med tillid føre i gruppe A. Paraguayanere efter to møder har kun et point i aktivet.