Copa America 2016: Anmeldelse Af Kampen Brasilien - Haiti

Det brasilianske landshold på Copa America 2016 startede turneringen med en målløs uafgjort. I anden runde blev de fem gange verdensmestre modstandere af Haitis landshold.

Copa America 2016: anmeldelse af kampen Brasilien - Haiti

Før kampstart kunne kun få mennesker have forestillet sig, at det sydamerikanske hold med titlen ville opleve problemer med den klare outsider af Haiti-landsholdets turnering. Der var ingen fornemmelse på fodboldbanen. Brasilianerne havde en fuldstændig fordel i alle aspekter af spillet. I løbet af kampen lavede de gulblå 20 skud på mål, hvoraf 13 var på mål. Haitierne var i stand til at reagere med ni strejker (fire nåede målet). Fordelen i besiddelse ved slutningen af mødet var 65% til 35% til fordel for sydamerikanerne.

Brasilianerne startede som forventet aktivt. I det 14. minut åbnede Filipe Coutinho scoringen med et spark fra frisparklinjen. Han fordoblede også brasilianernes fordel i det 29. minut efter Jonas 'assist. Efter yderligere seks minutter bragte brasilianerne scoren til en ødelæggende. Forsvarer af Barcelona og det brasilianske landshold Dani Alves hang i straffesparksfeltet, og Renato Augusto kørte bolden under tværstangen. Første halvleg sluttede med en 3-0 sejr for Brasilien.

Anden halvdel af mødet blev mere produktivt. I det 59. minut bragte Gabrielle og otte minutter senere scoren til et uanstændigt - 5: 0 til fordel for brasilianerne. Efter at have indkasseret det femte mål var haitierne i stand til at udskrive favoritternes mål. James Markelin ramte i det 70. minut Alissons port.

I slutningen af kampen lykkedes det brasilianerne at forstyrre haitierne to gange mere. I det 86. minut scorede Renato Augusto et dobbelt, og allerede i standtid blev det første hattrick i turneringen organiseret af Filipe Coutinho.

Den endelige score i kampen 7: 1 til fordel for Brasilien gør det muligt for den gulblå at score fire point efter to kampe. Team Haiti er tilbage med et nul i punktlinjen og falder til sidste plads i gruppe B.