Copa America 2016: Anmeldelse Af Kampen Uruguay - Venezuela

Den 10. juni var Philadelphia vært for en kamp i 2. runde i gruppespillet i kvartet C. Tilskuere var vidne til kampen mellem landsholdet i Uruguay og Venezuela.

Copa America 2016: anmeldelse af kampen Uruguay - Venezuela

Uruguayanerne, der med rette betragtes som en af favoritterne i det amerikanske mesterskab i 2016, havde en uforståelig første kamp i kvartet C. Efter at have tabt til det mexicanske landshold satte Uruguay spørgsmålstegn ved udgangen fra gruppen til slutspillet. Dette nødvendiggjorde sejren for de to gange verdensmestre i anden rundes kamp.

Kampen Uruguay - Venezuela begyndte med en lille fordel af favoritterne, men der var ingen åbenlyse scoringsituationer ved Venezuelas mål. Vi kan kun fremhæve chancen for Edinson Cavani i det 15. minut. PSG-spidsen havde en chance for at skyde på mål fra midten af feltet, men savnede bolden. I første halvdel manglede uruguayanernes angreb ikke afsluttet. Trods boldbesiddelse så Celestes landshold meget kaotisk ud i frontlinjen.

Det venezuelanske landshold tilbød de uruguayanske modangreb, og i det 36. minut tog de endda føringen i kampen. Solomon Rondon markerede sig. Tidligere Zenit St. Petersburg-spiller afsluttede bolden i Uruguays net, efter at målmand Musler næsten fyrede et projektil bag ørerne fra en flankestrejke fra fyrre meter. Fernando flyttede bolden til tværstangen, men efter at have afsluttet bolden kunne han ikke hjælpe sit hold med noget. Venezuela tog føringen 1: 0.

Uruguays landshold startede anden halvdel mere aktivt. I det 54. minut havde Suani-angriberen en chance for at udjævne scoren. Efter at have arkiveret et hjørne havde spidsen mulighed for at ramme målet fra hjørnet af målmands hjørne, men slaget faldt over opstillingen.

Det venezuelanske landshold spillede hele anden halvleg på kontraangreb, hvoraf nogle scorede mål. I det 68. minut gik Peneranda en-mod-en med Muslera. Den uruguayanske målmand forlod sit hold i spillet, hvilket afspejler angriberen.

I stoppetid savnede Edinson Cavani to fantastiske udligningsmuligheder. Først ramte fremad uden modstand forbi hjørnet af målet fra straffemærkeområdet, og derefter fra tæt hold kunne han ikke gennembore bolden i målet.

I det sidste minut stoppede målmanden for uruguayanerne Muslera ind i modstanderens straffesparksfelt til hjørne. Publikum så ikke det accentuerede spark fra Celeste-spillerne, og venezuelanerne flygtede til et tomt net, men efter sparket rullede bolden aldrig i mål.

Kampens sidste fløjte registrerede det venezuelanske landsholds sejr med en score på 1: 0. Dette resultat bragte vinderne til slutspillet, og det uruguayanske hold mistede alle chancer for at fortsætte med at kæmpe om det prestigefyldte trofæ.