Copa America 2016: Anmeldelse Af Kampen Brasilien - Peru

Det brasilianske landshold kunne løse problemet med at nå America's Cup-slutspillet i kampen i sidste runde i gruppe B. Modstanderne til favoritterne var fodboldspillere fra Peru.

Billede
Billede

Afhængigt af resultatet af Brasilien-Peru-kampen kunne de fem gange verdensmestre enten indtage førstepladsen i kvartet B eller endda blive efterladt uden en chance for at konkurrere om America's Cup. De havde brug for at vinde kampen for at sikre føringen i gruppen.

Brasilianernes ønske om at vinde begyndte at mærkes fra de allerførste minutter. Holdet angreb skarpt peruanernes port, spillerne påførte mange slag fra mellemlang og lang afstand. Philippe Luis, Gabriel, Willian skubbede farligt mod målet for Peru-landsholdet, men målmanden reddede sit landshold. Efter hans imponerende redninger blev målmanden for de peruvianske Galese tydeligt noteret af lederne af europæiske klubber.

Landsholdet i Peru i første halvdel blev ikke husket af noget. Måske var hovedepisoden i første halvdel af mødet dommerens fejl, som i de sidste minutter af halvdelen ikke tildelte et straffespark til brasilianernes mål. Dommeren fra mødet og i anden halvdel lavede et produktivt tilsyn, men efter de første 45 minutter brændte resultattavlen nuller.

De peruvianske spillere startede anden halvdel af mødet lidt mere aktivt. I det 49. minut kunne Christian Cueva have implementeret en standard nær det brasilianske straffesparksområde, men målmand Alison parrer bolden i det nærmeste hjørne.

Episoden i det 75. minut chokerede hele Brasilien. Raul Ruidiaz scorede bolden i brasilianernes mål med en håndpas fra Andy Paul. Ingen af kampens dommere bemærkede imidlertid et åbenlyst håndspil, og hoveddommeren pegede trygt på midten. Peru-landsholdet tog føringen 1: 0.

Indtil slutningen af mødet gjorde brasilianerne forsøg på at få tilbage, men det ønskede resultat blev ikke opnået. Det brasilianske landshold tabte 0: 1. På trods af den statistiske fordel i besiddelse og strejke (peruanerne slog kun to skud på mål) var det brasilianske landshold ude af stand til at besejre de kompromisløse peruanere. Resultatet af dette nederlag var tredjepladsen i gruppe B. Peruanerne blev med syv point de første i den navngivne kvartet.

Præstationen for det brasilianske landshold på Copa America 2016 fra alle positioner kan betragtes som en fiasko. Et fejlagtigt scoret mål fra det peruvianske landshold mod dem påvirkede ikke de falmede spil af de “gule” i turneringen. Selv i kampen med Ecuador var der adskillige problemer med organiseringen af spillet. Som et resultat går Brasilien hjem i skændsel.