Copa America 2016: Anmeldelse Af Kampen Jamaica - Venezuela

Windy City of Chicago var vært for den første kamp i America's Cup-gruppespillet 2016 i gruppe C. Jamaicas landshold og repræsentanten for den sydamerikanske fodbold, det venezuelanske hold, konkurrerede mod hinanden.

Copa America 2016: anmeldelse af kampen Jamaica - Venezuela

Spillet startede i et aktivt tempo. Begge hold forsøgte at true modstanderens mål med hurtige angreb. Allerede i de første ti minutter af mødet var spillerne præget af skarpe angreb ved frontporten, hvor de jamaicanske spillere var mere succesrige. Først i det 10. minut skød Cleton Donaldson farligt fra hjørnet af feltet, men den sydamerikanske målmand parrer slaget. Derefter blev venezuelanerne reddet af overliggeren efter et hjørnespark. Ji-Wojin Watson ramte hovedet, men rystede overliggeren.

Derefter fungerede den uændrede fodboldregel. De jamaicanske fodboldspillere, der ikke kunne realisere deres chancer, indrømmede. I det 15. minut leverede Joseph Martinez et nøjagtigt skud uden for feltet. Venezuela tog føringen 1-0.

I det 23. minut led Jamaica-landsholdet personeltab. Rodolphe Austin blev sendt ud for en grov overtrædelse. Venezuelanerne kunne ikke indse deres numeriske fordel. Den første halvdel af mødet sluttede med en minimal fordel for sydamerikanerne.

I det 49. minut af anden halvdel af mødet savnede de jamaicanske fodboldspillere igen en fremragende chance for at score. Michael Hector skød på mål, men denne gang blev venezuelanerne reddet af stolpen.

Sydamerikanske fodboldspillere var kun i stand til at svare i det 71. minut, da Angel Wilker efter et hjørne færgede bolden i hjørnet af målet. Den jamaicanske målmand Blake spillede effektivt og effektivt - efter sit spring i hjørnet blev bolden afbøjet.

Indtil slutningen af kampen ændredes resultatet på resultattavlen ikke. Venezuelas landshold havde mere kontrol over bolden under spillet, men modstanderne reagerede med skarpe kontraangreb. Holdene slog tre skud på modstanderens mål, antallet af fælles skud på mål var 14 mod 10 til fordel for det venezuelanske landshold. Således scorede de nominelle gæster i kampen de første tre point i turneringen.