Copa America 2016: Anmeldelse Af Kampen Mexico - Uruguay

Allerede i første runde af gruppespillet på Copa America 2016 kom to deltagere til høje placeringer ikke kun i gruppen, men også i turneringen som helhed sammen i gruppe C. Det mexicanske landshold mødtes med Uruguay.

Copa America 2016: anmeldelse af kampen Mexico - Uruguay

Det spændende Mexico-Uruguay-tegn har fuldt ud opfyldt forventningerne fra neutrale fodboldfans. Dette spil viste sig at være meget spændende og scorende.

Allerede i 4. minut af mødet blev resultatet åbnet. Mexicanerne havde et hurtigt angreb efterfulgt af et indlæg fra venstre flanke ind i feltet. Hector Herrera reagerede på serveringen og skød fra midten af feltet til målet for uruguayanerne. Forsvarer af to gange verdensmestre Alvaro Pereira forsøgte at blokere skuddet, men i stedet fløj bolden fra hovedet i mål. Mexicanerne tog føringen 1: 0.

Selv i første halvdel kunne og burde det uruguayanske landshold have vundet tilbage. Edinson Cavani i det 30. minut gik en-mod-en med den mexicanske målmand Talavera, men målmanden var godt fodret og tillod ikke stjernespidsen at udjævne scoren. Første halvdel af mødet sluttede med en minimal fordel for det mexicanske landshold - 1: 0. Mexicanerne besad initiativet, oftere ramte de modstanderens mål. Ud over målet i første halvdel skal der også noteres et rødt kort, som den uruguayanske Matias Vechino fik i det 45. minut. Dette var den anden grove fodbold af en fodboldspiller, hvilket indikerer et højt kontaktniveau på banen.

I anden halvdel kom uruguayanerne ud med ånden for at udjævne scoren. I det 58. minut savnede Diego Roland en rigtig scoringschance. Den uruguayanske kaptajn Diego Godin tog føringen på midtbanen. Forsvareren syntes at være en rigtig fremadrettet bestået adskillige forsvarere af Mexico og gav en aflevering til Cavani. Edinson sendte bolden til Roland, men sidstnævnte kunne ikke ramme modstanderens mål fra flere meter.

I det 73. minut udlignede dommeren opstillingerne. For en grov overtrædelse blev Andres Guardado udvist. Umiddelbart derefter vandt uruguayanerne tilbage - i denne sag blev de hjulpet af standardpositionen. I det 74. minut, efter en aflevering fra frisparket, sparkede Diego Godin ud over alle Mexicos forsvarere og sendte dygtigt bolden i mål med hovedet.

Spillet sluttede gradvist, men mexicanerne accepterede ikke uafgjort. I slutningen af kampen så tilskuere yderligere to mål i portene til det uruguayanske landshold. Først i det 85. minut skød Rafael Marquez fra tæt hold kraftigt ind i de nærmeste ni, og allerede i det andet kompenserede minut satte Hector Herrera efter en aflevering til Raul Jimenezs tomme net det endelige resultat i kampen. Mexico vinder 3: 1, og efter den første runde topper gruppen C-placeringen.