Copa America 2016: Anmeldelse Af Spillet Chile - Bolivia

Efter en mislykket start på Copa America (nederlag mod Argentina) måtte chilenerne score point i anden runde af gruppespillet. Rivalerne på det chilenske landshold i det andet spil var fodboldspillere fra Bolivia.

Copa America 2016: anmeldelse af spillet Chile - Bolivia

Begge landshold tabte deres første kampe i turneringen med samme score 1: 2. Chilenerne var ude af stand til at modstå det argentinske landshold, og bolivianerne tabte på mange måder sensationelt for Panama-holdet. Før deres anden kamp satte begge hold sig til at vinde for at bevare chancerne for at komme ud af gruppe D.

Spillet begyndte med fordelen ved det chilenske landshold, men det kom ikke til seriøse scoringschancer i den første halve time af spillet. Først i de sidste femten minutter var chilenerne i stand til at skabe flere akutte situationer ved porten til den bolivianske målmand. Pinilla og Sanchez havde gode chancer, men de berømte spilleres hits manglede nøjagtighed. Den første halvdel af mødet sluttede med nuller på resultattavlen.

Mindre end et minut efter starten af anden halvdel af mødet åbnede det chilenske landshold scoringen. Den bolivianske Juan Carlos Anse mistede bolden tæt på straffesparksfeltet, hvilket ikke blev savnet af Mauricio Pinilla, der lavede en assist til Arthur Vidal. Chile tog føringen 1-0 allerede i det 46. minut.

I det 61. minut sprang det bolivianske landshold tilbage. Jasmani Campos scorede det smukkeste mål. Bolivianeren slog et kraftigt frispark i selve målets bane. Claudio Bravo var magtesløs. Tallene 1: 1 lyser op på resultattavlen.

Efter at have indkasseret bolden tilføjede chilenerne endnu mere i angribende handlinger. I det 73. minut svarede Sanchez med et frispark, men den bolivianske målmand parrer bolden og sendte til hjørnet. Arturo Vidal havde også scoringschancer, men Bayern-spilleren manglede nøjagtighed og undertiden held.

Det afgørende segment af kampen var 8 minutter tilføjet til hovedtiden. Chilenske fodboldspillere skubbede mere og mere farligt mod modstanderens mål, da dommeren til sidst i det 8. minut af skaden pegede på punktet mod målet for det bolivianske landshold. Bolden efter arkivering i straffesparksområdet landede i Jasmine Campos hånd, og dommeren tog en meget tvetydig beslutning. I det 10. stopminut gik Arturo Vidal ikke glip af - 2: 1 til fordel for Chile.

Bolivianerne havde en stor chance for at vinde tilbage. I det 12. minut tilføjet til kampen kunne Rodrigo Ramallo fra den mest fordelagtige position ikke komme ind i hjørnet af målet for Claudio Bravo. Efter hans hit fra området med elleve meter passerede bolden et par centimeter fra baren.

Mødet sluttede med en score på 2: 1 til fordel for det chilenske landshold. Denne kamp var en af de mest intense og dramatiske konfrontationer i Copa America i gruppespillet.