America's Cup 2016: Anmeldelse Af Spillet Ecuador - Haiti

Haiti-landsholdet var en klar underdog på Copa America 2016. Efter at have tabt begge første kampe i gruppe B, konfronterede haitierne i deres sidste møde spillerne i Ecuador, for hvem en sejr kunne have formaliseret en udgang til slutspillet.

America's Cup 2016: anmeldelse af spillet Ecuador - Haiti

Spillerne på det ecuadorianske landshold startede spillet mere aktivt. Allerede i de første ti minutter af mødet skabte ecuadorianerne flere farlige øjeblikke ved porten til Haiti-landsholdet. Og allerede i det 11. minut var den første bold i nettet. Christian Noboa lavede en præcis aflevering til Enner Valencia, der ramte haitianernes mål uden for feltet og åbnede kampen i kampen. Ecuadors landshold tog føringen 1: 0.

I det 20. minut fungerede Enner Valencia som assistent. Efter sin baldakin i straffesparksfeltet, Haimen Iovi let færget bolden i det tomme net. Ecuadors landshold formaliserede hurtigt deres fordel til to mål.

Resultatet ændredes først i slutningen af første halvleg. Det er dog værd at bemærke, at det 28. minut kunne Haiti-landsholdet repræsenteret af Jerome spille et mål. Tværstangen tog sit slag.

I anden halvdel øgede ecuadorianerne deres pointfordel. Christian Noboa, kendt af russiske fans, bragte i det 57. minut resultatet til en knusende - 3: 0 til fordel for Ecuador.

I det 78. minut gav Enner Valencia sin anden assist i kampen. Denne gang hjalp han sin bror Antonio. Resultatet 4: 0 var den endelige score for mødet mellem Ecuador og Haiti.

Ecuadorianernes sejr bragte dette hold til andenpladsen i gruppe B. Samtidig kom det brasilianske landshold, der tabte til peruanerne i anden kamp i samme gruppe, slet ikke i slutspillet.

I kvartfinalen mødes det ecuadorianske landshold med værterne for turneringen - det amerikanske hold, og haitierne forlader turneringen efter tre nederlag.