America's Cup 2016: Anmeldelse Af Spillet Mexico - Jamaica

Det mexicanske landshold vandt en stor sejr over uruguayanerne i kampen i den første runde af gruppespillet i kvartet C. Den anden rival af mexicanerne i turneringen var fodboldspillere fra Jamaica.

America's Cup 2016: anmeldelse af spillet Mexico - Jamaica

Før mødets start blev det mexicanske landshold fortjent betragtet som favorit af konfrontationen med Jamaica-holdet. Holdet, kendt af mange af sangen fra Chaif-gruppen, havde imidlertid den første chance for at score. Clayton Donaldson i det 7. minut fra en fordelagtig position ramte meget tæt på hjørnet af mexicanernes mål. Efter den mislykkede gennemførelse af øjeblikket gik de jamaicanske spillere glip af deres mål. Efter indgivelsen af Jesus Manuel Corona slog spidsen af den tyske "Bayer" og det mexicanske landshold Chicharito hans hoved. I det 17. minut tændte resultattavlen numrene 1: 0 til fordel for det mexicanske landshold.

I anden halvdel af første halvdel kunne Jamaica have udlignet. Først kunne Gareth McClairy i det 37. minut fra målmandens firkant ikke slå målmanden Ochoa, og derefter slog Michael Hector, fem minutter før slutningen af halvdelen, fra et udsigtspunkt direkte ind i midten af den mexicanske port - målmanden blokerede igen stien til projektilet bag linjen.

I begyndelsen af anden halvdel øgede mexicanerne næsten deres fordel. Chicharito uden for feltet kunne ikke komme ind i hjørnet.

Mexicanerne var stadig i stand til at fordoble deres fordel. Et par minutter efter at være kommet ind på banen scorede Oribe Penalta, der erstattede Chicharito, 2-0 til fordel for Mexico. Indtil slutningen af mødet ændredes tallene på resultattavlen ikke, selvom de jamaicanske spillere havde chancer for at udskrive Guilherme Ochoas mål.

Sejren i kampen tillod den mexicanske at kvalificere sig til slutspillet i Copa America i 2016. Den endelige plads i gruppen vil blive bestemt i konfrontationen med det venezuelanske landshold. Jamaicas fodboldspillere tabte begge kampe i starten af turneringen og mistede deres chancer for at fortsætte med at kæmpe i slutspillet.