Copa America 2016: Anmeldelse Af Spillet Haiti - Peru

Gruppespillekampene i gruppe B Copa America 2016 startede med en konfrontation mellem landsholdene i Haiti og Peru. Mødet mellem disse rivaler fandt sted i Washington på et stadion med en kapacitet på 75.000 tilskuere.

Copa America 2016: anmeldelse af spillet Haiti - Peru

Før mødets start blev spillerne fra Peru-landsholdet betragtet som favoritterne af konfrontationen. Forskellen mellem atleterne i klassen blev tydelig fra de allerførste minutter - peruanerne tog helt initiativet og angreb ofte haiternes porte. Spillerne på Haiti-landsholdet kun i midten af første halvleg var i stand til at finde styrken til flere meningsfulde angreb, men de scorede ikke mål. Det farligste øjeblik i første halvdel ved peruernes port var et frispark udført af Mechak Jerome. Bolden, der blev lanceret fra afrundingen af straffesparksfeltet, fløj over tværstangen. Derefter begyndte peruanerne at angribe farligt igen, men bolden krydsede aldrig mållinjen. I sidste minut af halvdelen blev haitierne reddet af stolpen efter at have ramt uden for Edison Flores 'straffesparksfelt.

Anden halvdel begyndte også med angreb fra det peruanske landshold. I hele kampen ramte sydamerikanerne modstanderens mål flere gange, havde en fordel i besiddelse af bolden. Som et resultat i det 61. minut var haitierne ikke i stand til at holde porten intakt. En fremragende pasning fra Edison Flores fra venstre flanke blev lukket af Paolo Guerero. Målet viste sig at være meget effektivt: Guerero faldt i efteråret med hovedet bolden ind i målet på Haiti-landsholdet.

Indtil slutningen af kampen ændredes resultatet på resultattavlen ikke. Haiti-landsholdet var ude af stand til at reagere tilstrækkeligt på det indrømmede mål. Det er mere sandsynligt, at haitierne kunne have indrømmet det andet mål.

Den endelige score 1: 0 registrerede sejren for Peru-landsholdet, der vinder tre point efter kampen i første runde på Copa America 2016.