Strækøvelser For Begyndere

Indholdsfortegnelse:

Strækøvelser For Begyndere
Strækøvelser For Begyndere

Video: Strækøvelser For Begyndere

Video: BLID MORGENYOGA [på 10 minutter] - Langsomme bevægelser, fleksibilitet i rygsøjlen og stærk ryg. 2022, December
Anonim

Strækning (eller strækning) er en nødvendig komponent i enhver sport. Det giver dig mulighed for at opretholde muskeltonus, øge deres elasticitet, forbedre ledmobilitet og normalisere blodcirkulationen. Strækning kan dog være skadeligt, hvis du ikke ved, hvordan du gør det korrekt.

Strækøvelser for begyndere
Strækøvelser for begyndere

Alle strækøvelser er opdelt i statisk og dynamisk. De første er værd at gøre for begyndere, fordi risikoen for urter er lav. Der er ikke behov for pludselige bevægelser. Du skal bare låse i en bestemt position.

Dynamisk strækning involverer forskellige gynger, lunger og andre øvelser.

Inden du starter klasser, skal du varme op. Lav 2 sæt squats 15 - 20 gange, spring reb eller tog et par minutter på en stationær cykel.

Motion skal udføres regelmæssigt. Bedst af alt - hver dag, der bruger en halv time på dette.

Ben stretching øvelse

Gå på knæet på dit venstre ben, og flyt dit højre ben fremad. Placer dine hænder på gulvet. Vip din krop langsomt fremad. Hold ryggen lige. Føler strækningen af ​​lårmusklerne, lås i denne position i et halvt minut. Gå derefter op igen. Skift ben og gentag øvelsen.

Bliv i startpositionen. Læn dig langsomt tilbage. Lås inde i et halvt minut og kom tilbage. Gør det samme ved at skifte ben. Denne øvelse retter sig mod hamstrings og knæbånd.

Læg på ryggen. Løft dit højre ben, og læg dine arme rundt om det lige over knæet. Trækker vejret dybt. Når du ånder ud, træk den mod dig. Med maksimal spænding skal du holde den på plads i 15 sekunder og gentage handlingen med det andet ben. Det er vigtigt, at den ikke er bøjet, ellers vil der ikke være nogen effekt.

Sid på gulvet med dine fødder sammen. Tryk langsomt på dine albuer på dine ben, sænk din krop fremad. Husk din kropsholdning. I øjeblikket med den største spænding skal du stoppe og holde dine ben sådan i 30 - 40 sekunder. Gentag øvelsen 2-3 gange. Det strækker de indre lår og lyske muskler.

Rygstrækøvelser

Den første udgøres er kendt som "hundestilling" eller "kattestilling". Kom på alle fire. Buen din ryg og prøv at kigge op. Stå sådan i 15 sekunder, og slip derefter i samme tid. For at få den bedste effekt skal du rette ribben opad.

Læg dig derefter ned på gulvet og prøv at presse dit bælte mod det. Drej derefter dit højre ben over din venstre. Med denne handling vil du dreje din rygsøjle i lændeområdet. Prøv ikke at løfte dine skuldre fra gulvet. Efter 20 sekunder skal du skifte ben og gentage øvelsen.

Sid i en stol med en ryg eller skub dig mod en væg. Stræk armene ud foran dig. Træk dit hoved og rygsøjlen efter dem. Vip ikke din torso fremad, mens du gør dette. Denne øvelse udføres i et eller et og et halvt minut.

Populær af emne.