Strækøvelser

Strækøvelser
Strækøvelser

Video: Strækøvelser

Video: Nemme strækøvelser der hjælper mod ondt i ryg og nakke 2022, December
Anonim

God strækning giver kroppen et yndefuldt look og reducerer risikoen for skader. Næsten alle kan opnå imponerende resultater, hvis de træner dagligt.

Strækøvelser
Strækøvelser

Et sæt øvelser til at strække benene. Gentag hver øvelse 7-10 gange, dvælende ved det ekstreme punkt i 20-30 sekunder. Først skal du stå med dine ben så brede som muligt. I dette tilfælde skal fødderne være vinkelret på skulderlinjen. Gør dine squats som følger. Sænk dit bækken ned, dvæle og stige. Over tid vil sener og led udvikle sig og gøre det muligt at udvide benene. Andet: sæt 1 ben frem, det andet - tilbage. Squat i denne position, og prøv at bringe dit bagben så langt som muligt. For det tredje: læg dine fødder skulderbredde fra hinanden. Bøj dem på knæene, saml dem på plads og spred dem derefter fra hinanden.

Bevægelige led og fleksible muskler i bækkenområdet er en fremragende forebyggelse af gynækologiske sygdomme.

Fjerde: læg dine fødder ved siden af ​​hinanden, bøj ​​dine knæ. Flyt dine knæ i forskellige retninger. Femte: bøj et ben ved knæet og stræk dig mod ansigtet. Bagsiden forbliver lige. Hjælp dig selv med dine hænder. Gentag med det andet ben. Sjette: Løft dit ben fra jorden og drej din fod i forskellige retninger. Skift dit ben. Syvende: tag fat i benet bøjet ved knæet og træk det til brystet. Ottende: sving lige ben til siderne, frem og tilbage. Et ideelt resultat at stræbe efter - benet rører ved skulderen, når det løftes sideværts, og hovedet, når det svinger fremad. Niende: bøjning fremad, mens du sidder. Stræb efter at ligge med din krop på udstrakte ben, dvæle i et halvt minut.

Du kan se de væsentlige resultater af dit arbejde efter 1-1,5 måneders regelmæssige klasser. For ikke at komme til skade, skal du starte med at udføre vanskelige øvelser sidst, når musklerne allerede er opvarmede.

Et sæt øvelser til strækning af rygsøjlen. Først: lav en cirkulær bevægelse med dit bækken. Amplituden er så bred som muligt. Foretag 10 bevægelser i hver retning. For det andet: vip din krop til siderne, frem og tilbage. 10 gange for hver retning. For det tredje: nå med dine hænder til jorden fra en stående stilling. Bøj ikke dine knæ. Sig mod at røre gulvet med dine håndflader. Hold ved slutpunktet i et halvt minut. Fjerde: vip dig tilbage og tag dine hæle med dine hænder. Når din strækning forbedres, skal du prøve at røre dit hoved med dine fødder og derefter trykke ryggen helt mod dem. Femte: bro fra en liggende position. Prøv at komme så højt som muligt over gulvet. Lær at gøre broen fra stående stilling kun med belay.

Det anbefales at strække sig før hver seriøs fysisk aktivitet. Dette reducerer risikoen for personskade.

For det sjette: læg dig på gulvet, løft dine lige ben og smid dem bag dit hoved. Knæene skal til sidst røre ved hovedet. Hjælp dig selv med dine hænder, hvis det er nødvendigt. Hold i ekstrem position i et par sekunder. Syvende: lig på din mave og stige op fra denne position på lige arme. Se dig omkring til højre og derefter til venstre. Jo bedre din strækning er, jo tættere kan du bøje dig tilbage til dine ben. Samtidig forbliver benene ubevægelige. Gentag denne bevægelse 5 gange. Ottende: ligge på gulvet. Hænderne bag dit hoved, løft dine ben og hoved på samme tid. Prøv at bringe dem så tæt som muligt. Hvis det er for tungt, tag dine ankler med hænderne. Gentag 5 gange.

Et sæt øvelser til at strække skulderleddene. Først: sving med lige arme inden for en bred vifte. Lav 10 cirkler i hver retning. For det andet: løft den ene hånd og skub den med den bag hovedet under albuen. Hold i ekstrem position i 20 sekunder. For det tredje: stræk den ene arm foran dig og tryk den mod brystet med den anden. Den udstrakte arm forbliver lige hele tiden. Hold i 20 sekunder. For det fjerde: læg dine hænder bag ryggen og ryk 10 opad.Gentag derefter denne bevægelse med din krop skråt.

Populær af emne.